Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Entrega de diplomes dels cursos impartits per l'ECA Alfarràs

Durant l´acte es va anunciar el copagament dels cursos per aquest 2010

4 fotos

Un total de 160 persones del Baix Segrià estaven cridades al Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs el passat 17 de desembre. El motiu era la recollida del certificat acreditatiu dels cursos per adults impartits durant el 2009 a Alcarràs de forma gratuïta per l'Escola de Capacitació Agrària d'Alfarràs. D'altra banda, també es va posar sobre la taula el debat del finançament d'aquesta formació continuada en una situació actual incerta. L'acte, presidit per l'alcalde d'Alcarràs, Gerard Serra, va estar marcat per la greu situació del sector i per la crisi econòmica.

El director de l'Escola de Capacitació Agrària d'Alfarràs, Jaume Altisent, i el subdirector d'Innovació Rural del DAR, Jaume Sió, van explicar a aquesta revista que s'han impartit cursos que van des de les 20 o 30 hores fins a 60 o 70. Entre ells hi ha el curs de Fruticultura, Full de càlculs i comunicacions, el de Gestió i complements de l'empresa agrària o el de Diversificació de l'economia rural, entre altres. A més, Sió va comentar que des del Departament s'organitzen les jornades tècniques de transferència tecnològica del sector boví, porcí i el fòrum del préssec i la nectarina que mobilitzen a unes 24.000 persones en les 800 activitats que hi ha programades. Per aquest 2010, a més, està prevista la jornada tècnica per la Cooperativa Fruits de Ponent d'Alcarràs.

Domènech Siscart, president de l'ADS de Porcí d'Alcarràs i Torres de Segre, va valorar molt positivament els cursos impartits i també va demanar que la jornada del porcí, que tindrà lloc el proper 2011, sigui considerada jornada tècnica de referència. Per la seva part, Ricard Gòdia, president de l'associació del boví de carn d'Alcarràs, va demanar al DAR que es mantingués la gratuïtat dels cursos en un moment de crisi com l'actual, però Sió li va respondre que la formació es finançarà amb recursos propis del departament i, per tant, els cursos del 2010 seran de copagament.

Finalment va tenir lloc l'entrega de diplomes de la mà de l'alcalde, Gerard Serra, del director de l'Escola de Capacitació Agrària d'Alfarràs, Jaume Altisent, i del subdirector d'Innovació Rural del DAR, Jaume Sió.

Data de Publicació 11 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Alcarràs , centres educatius , DAAM "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.