Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

JARC reclamarà a Hisenda que redueixi els mòduls aplicables al sector de la fruita i als afectats per les adversitats climatològiques

Un informe elaborat pel sindicat demostra que el sector actualment ha de tributar per uns beneficis que no ha tingut

  • Gerard Marsellés, membre de la sectorial de la fruita de JARC
1 fotos

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC-COAG) presentarà al·legacions a la Ordre del Ministeri d'Econmia i Hisenda per tal de reclamar la reducció dels mòduls que s'apliquen als fructicultors, així com a d'altres agricultors i ramaders afectats per danys climatològics, com és el cas de les pedregades del 2 d'agost a Seròs, Massalcoreig, La Granja d'Escarp i Aitona. El Ministeri d'Economia i Hisenda a publicat l'ordre ministerial per al 2011 que desenvolupa l'IRPF i el règim especial simplificat de l'IVA, coneguda al sector com a Ordre de Mòduls, que és el sistema pel qual tributen els treballadors per compte propi.

En segon lloc, des de JARC hem elaborat un estudi a partir de les dades del Observatori de la fruita dolça del DAR, que demostra que el mòdul que s'aplica de forma general a la fruita dolça s'ha de reduir del 0,32 actual, al 0,28. Aquesta reducció suposaria un gran estalvi fiscal al productors de fruita dolça, ja que actualment ens fan tributar per uns beneficis que no tenim, i mostra d'això són els preus que es paguen campanya rera campanya per les produccions, sovint per sota del preu de cost.

D'altra banda, i com a conseqüència de les negociacions i acords als quals es va arribar en el marc de la Mesa del Treball Autònom, en la qual participa JARC, l'ordre manté els mòduls aplicables aquest any, així com una reducció del 5% sobre el rendiment net de mòduls.

De la mateixa manera, tampoc no experimenten cap variació els índexs de rendiment net dels productes agrícoles i ramaders. Això suposa que per a l'any 2011 es manté la rebaixa en els índexs de rendiment net del tabac, el raïm de taula i la flor tallada, que ja havien estat rebaixats de manera excepcional als exercicis de 2009 i 2010.

 

 

Data de Publicació 16 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , JARC , sindicat agrari "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.