Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Comença la campanya electoral per a les eleccions a les Cambres Agràries

Un total de 29.817 professionals podran exercir el seu dret a vot en les 707 meses electorals

  • Unió de Pagesos
  • JARC
  • AEALL-ASAJA
  • URAPAC-UPA
5 fotos

Les cambres agràries són òrgans de consulta de l'Administració agrària. El proper 20 de febrer se celebraran eleccions a les Cambres Agràries. Aquestes eleccions permeten mesurar la representativitat de les organitzacions professionals agràries durant un període de quatre anys. Les eleccions s'organitzen cada quatre anys i s'elegeixen 25 membres per cada cambra agrària.

La campanya electoral per a les eleccions a Cambres Agràries 2011 tindrà una durada de quinze dies naturals. Comença avui divendres 4 de febrer a les 00:00 hores i finalitzarà a les 24:00 hores del proper dia 18 de febrer. El dissabte, 19 de febrer, tindrà lloc la jornada de reflexió i l'endemà, dia 20 de febrer, es faran les votacions.

La votació s'iniciarà a les 9:00 hores i continuarà ininterrompudament fins a les 20:00 hores a les 707 meses electorals repartides per tot el territori català. A la demarcació de Lleida hi haurà 197 meses. Els electors/es votaran a la circumscripció on es trobi la seva explotació, i en el cas que afecti a més d'una circumscripció, emetran el seu vot en aquella on es trobi la part més extensa.

El procés electoral culminarà amb la constitució del Ple de Cambres Agràries que es constituirà el dia 12 de març si no es planteja cap recurs contenciós electoral. Altrament, es constituiria el dia 1 d'abril.

 

Candidatures, Cens agrari i Meses i Col·legis Electorals

El passat 17 de gener la Junta Electoral Nacional proclamava les quatre candidatures que concorreran a les properes eleccions a Cambres Agràries del proper 20 de febrer de 2011. Es tracta d'Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores (ASAJA) i, Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya-Unión de Pequeños Agricultores (URAPAC-UPA). A Lleida, els candidats són Josep Cabré (UP), Josep Mª Jové (JARC), Pere Roqué (ASAJA) i Jaume Torra (URAPAC-UPA).

Segons les dades del darrer cens agrari podran exercir el seu dret a vot en les properes eleccions a Cambres Agràries un total de 29.817 professionals. A Lleida, aniran a votar 12.062 persones.

 

Data de Publicació 03 Febrer de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " AEALL-ASAJA , eleccions , JARC , sindicat agrari , Unió Pagesos , URAPAC "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.