Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

AEALL-ASAJA proposa que el porcí s'uneixi per abaratir costos

2 fotos

El sindicat Aeall-Asaja ha convocat a tots els ramaders de porcí a una assemblea informativa sota el títol "Sumar esforços per reduir despeses", que tindrà lloc aquest dijous dia 3 a Mollerussa. Joan Graells, nou responsable del porcí a Catalunya d'aquest sindicat, va explicar aquest divendres en roda de premsa que la idea és que els ramaders s'uneixin per tal d'abaratir els costos d'escorxador, transport, vacunes, comercialització de la carn i tot el que es pugui fer conjuntament. D'aquesta manera, els preus no seran els mateixos i per tant, els costos seran més baixos per cada ramader. A més, la força que tindran a l'hora de defensar el sector també serà més gran.

Aeall-Asaja va proposar altres solucions per a la crisi del porcí. Graells va parlar de fomentar un etiquetatge clar per tal que el consumidor sàpiga d'on prové la carn i, per tant, quins controls ha passat. També aposten per la utilització dels transgènics i de la proteïna càrnia com a únics elements per abaratir el preu del pinso. I per últim, el sindicat vol demanar a les grans cadenes de distribució que prenguin exemple d'una empresa britànica, que afegeix al preu de la carn uns cèntims d'euros per ajudar als ramaders amb la pujada del cereal.

D'altra banda, el secretari general d'ASAJA, Jesús Sánchez Brunete, va indicar que estan intentant pujar l'IVA compensatori de 8,5 al 10%, reduir els mòduls i treure l'IBI a les explotacions afectades per la crisi, entre altres propostes.

 

Data de Publicació 30 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , porcí , sindicat agrari "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.