Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

JARC denuncia que el cens provisional de les eleccions a cambres agràries és incomplet

1 fotos

Després de fer una primera revisió del cens provisional el DAR ha presentat a les organitzacions agràries el que estableix qui pot i qui no pot votar en les Eleccions a Cambres Agràries del proper 20 de febrer. El sindicat Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC-COAG) vol denunciar que es tracta d'un document "clarament incomplet" ja que s'ha detectat que hi ha "moltes explotacions qualificades pel propi Departament com a Explotacions Agràries Prioritàries (EAP) que no hi apareixen, com tampoc ho fan joves que es van incorporar a l'activitat agrària l'any 2008". Alhora, explotacions que han estat mereixedores de diferents premis que atorga el propi departament també resulten excloses d'aquest cens provisional que es posarà a exposició pública el proper 28 de desembre.

Des de JARC consideren que "la depuració del cens està mal feta" i per tant és molt important fer-ne una revisió abans de posar-lo a exposició pública". Alhora JARC exigeix que des del DAR s'assumeixin les despeses de tramitació dels expedients (els ajuntaments fan pagar la compulsa) ja que en cap cas podem acceptar que "sigui necessari pagar per dur a terme un dret constitucional com és el dreta vot".

JARC vol animar a tots els pagesos i ramaders catalans que realitzin la comprovació de si són o no al cens, ja que disposen del període comprès entre el 28 de desembre i el 7 de gener per a presentar les al·legacions necessàries i poder exercir el dret a escollir els seus representants de manera democràtica. El fet que aquest procés es produeixi en unes dates marcades per les festes de Nadal, fa que des de l'organització agrària ens posem a disposició del sector per ajudar-los a realitzar aquests tràmits.

 

Data de Publicació 19 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , eleccions , JARC , sindicat agrari "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.