Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

La 56a edició de la Fira Sant Miquel supera totes les expectatives

El certamen agrari lleidatà rep 180.000 visitants i el nou saló d'Alimentació de Qualitat i de Proximitat obté bons resultats

8 fotos

"Una bona fira amb un nivell de satisfacció raonable" i "la millor edició dels darrers anys" han estat les frases pronunciades per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Cambra de Comerç, Joan Simó, sobre la 56a edició de la Fira de Sant Miquel de Lleida celebrada entre el 30 de setembre i el 3 d'octubre, i la 25a edició d'Eurofruit. I és que enguany, a petició dels expositors, la fira ha passat de 5 a 4 dies igualant el nombre de visitants, uns 180.000. Fins a 349 expositors s'han distribuït en una superfície neta de 26.500 m2.

Estrena del saló Produqte

Paral·lelament al certamen, s'han dut a terme altres activitats i actes, entre els quals destaca la primera edició de Produqte, Fira de l'Alimentació de Qualitat i de Proximitat, organitzat per Prodeca i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida amb la finalitat de potenciar el paper de Lleida com a capital agroalimentària. La iniciativa ha aplegat 62 expositors i ha acollit 24 activitats culinàries, tallers de cuina per als menuts, tasts de vi, aigua i oli, etc.


Cares conegudes

Han estat diversos personatges de la vida pública els que han visitat la fira. El dijous 30, dia de l'obertura, el conseller del DAR, Joaquim Llena, va ser-hi present i va reivindicar la creació d'un lobby lleidatà per cooperar i fer més competitiu el sector. A més, va senyalar el sector primari com el que ha mostrat més augments del seu VAB (Valor Afegit Brut), del 6,4%, tot i que va alertar de l'amenaça del preu dels pinsos, el qual genera tensions al sector ramader. El líder del PP, Mariano Rajoy, i la presidenta del partit popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, van visitar la fira el divendres, mentre que dissabte va ser el torn del president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós.

Premis a empreses del Baix Segrià

Durant l'acte de cloenda va tenir lloc el lliurament de guardons als diferents guanyadors dels premis convocats en el marc del saló. En premis tecnològics, el primer premi a la 14a edició del Premi a la Innovació Tecnològica de Màquines Agrícoles va ser per l'empresa OSVALT FERRETERIA, de Torres de Segre, gràcies a unes tisores electròniques de poda amb capçal intercanviable, mentre que un buidador de palots presentat per CEDIS-MAFRUT, d'Alcarràs, es va imposar en el 14è Premi a la Seguretat en el Disseny de Màquines Agrícoles.

 

Data de Publicació 03 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , DAAM , empreses , fires , Lleida , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.