Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

El conseller Llena inaugura el tram de Massalcoreig a Fraga

La inversió ha estat d'un milió d'euros

  • Foto d'arxiu
1 fotos

Tot i que ja fa més d'un any i mig que el camí de Massalcoreig a Fraga va ser arranjat, no va ser fins el passat dia 17 que es va inaugurar de la mà del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia. Aquestes millores han permès millorar el confort en el camí de Massalcoreig a Fraga, en el tram de 3.092 m de longitud fins al límit de la província, per tal que els principals usuaris de la zona puguin circular amb les millors condicions de seguretat i comoditat.

Les obres executades pel DAR van ser realitzades per l'empresa José Antonio Romero Polo SA., a través de l'empresa pública Regs de Catalunya SA (REGSA), del DAR, sent la inversió total d'aquesta primera fase d'1.068.167,65 euros. Aquesta actuació es troba inclosa en la mesura de desenvolupament i millora de les infraestructures agràries la qual està cofinançada pel DAR i el fons europeu FEADER a través del Programa de Desenvolupament Rural 2007-2013.

Durant el període 2006-2009 l'Administració agrària catalana ha invertit més de 6,32 milions d'euros en la millora d'infraestructures viàries rurals a la comarca de Segrià, i per al període 2010-2011 hi ha prevista una inversió de 5,39 milions d'euros. Entre els camins ja executats i els que es troben en fase de ser-ne, el DAR haurà invertit 11,71 milions d'euros en la millora de les infraestructures viàries rurals de la comarca del Segrià des de l'any 2006.

 

Data de Publicació 26 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " camins , DAAM , Massalcoreig "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.