Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Unió de Pagesos es manifestarà davant el Consell de Ministres d'Agricultura Europeu

L'objectiu, demanar una PAC forta i eficaç

  • Roda de premsa celebrada avui a Lleida
1 fotos

Unió de Pagesos ha anunciat avui en roda de premsa que es mobilitzarà el proper 31 de maig a Mérida, Extremadura, davant el Consell de Ministres d'Agricultura de la Unió Europea per demanar una Política Agrària Comuna (PAC) més forta i eficaç. D'altra banda, el sindicat també ha anunciat una concentració esmorzar a la Plaça dels Pagesos de Lleida el proper 13 d'abril, un dia abans que se celebri el debat monogràfic al Parlament on es debatrà la crisi que viuen els pagesos. L'objectiu d'aquesta trobada a Lleida és reunir a pagesos i a diputats del Parlament per la demarcació de Lleida per tal de transmeter-los el malestar que viuen, així com també les propostes que tenen tant pel sector agrícola com ramader.

Entre les mesures que demana l'organització agrària i que manifestaran a Mérida es troba una redistribució dels ajuts de la PAC per tal que esdevinguin més equitatius i garanteixin la renda dels pagesos a més d'una xarxa de seguretat per a tots els sectors per tal que es pugui intervenir quan hi hagi caigudes de preu al mercat. A banda d'això, Josep Cabré, coordinador territorial del sindicat, ha explicat que consideren de vital importància que s'estableixi una normativa que sigui igual per tots els països, és a dir, que quan entri producte de fora de la UE es controli per tal que compleixi la normativa i d'aquesta manera, no tingui avantatge sobre el producte d'aquí.

El sindicat ja va mostrar el seu rebuig a la proposta de reforma de la PAC presentada pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí ja que consideren que no dóna prou suport al sector agrícola i ramader. Pel que fa al pla de xoc aprovat pel Govern la setmana passada afirmen que és positiu i necessari, però que arriba tard i és deficient.

Data de Publicació 06 Abril de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , sindicat agrari , Unió Pagesos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.