Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Els horts socials d'Alcarràs ja donen els seus 'fruits'

L'Ajuntament adjudica 10 parcel·les més que se sumen a les 20 ja existents

2 fotos

Les Regidories d’Urbanisme i Família i Serveis Socials han entregat horts socials a 10 famílies més de la Vila. Amb aquesta xifra el nombre de famílies amb rendes baixes que estan fen ús d’aquests horts municipals és ja d’una trentena.

L’alcalde, Miquel Serra, ha comentat que el projecte està tenint una molt bona acollida, ja que ajuda a persones de la Vila que ho passen malament a causa de la crisi a poder cultivar les hortalisses que després poden menjar, a més a més de servir-los-hi com a ocupació i entreteniment. En aquest sentit, el nombre de parcel·les ocupades anirà augmentant, ja que segueixen arribant sol·licituds. Cal recordar que el reglament dels horts prohibeix destinar a la venda allò que és cultiva. En cas que hi hagi excedents, aquests van destinats al servei d'aliments 'lo Cistell'.

Cal recordar que els horts socials estan destinats a persones o famílies amb rendes baixes que els serveis socials de l’Ajuntament així ho determinen. També, per a jubilats o pensionistes que els sol·liciten. Tenen uns setanta metres quadrats i un preu de lloguer de baix cost (30 euros cada sis mesos).

El passat mes de maig es va iniciar aquest projecte i actualment ja es pot veure com en les diferents parcel·les han crescut les hortalisses que s’hi van plantar.

Els operaris municipals estan instal·lant actualment una caseta prefabricada en la qual hi haurà serveis com lavabos, vestuaris i també taquilles per a guardar les eines.

Data de Publicació 26 Juny de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.