Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

L’equip de govern d’Alcarràs rebaixarà l’impost de la brossa a la ciutadania que utilitzi la deixalleria municipal

Una iniciativa per premiar al ciutadà cívic, mentre que la Policia Local seguirà perseguint les conductes incíviques

2 fotos

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs ha endegat una nova mesura per tal de premiar els ciutadans que reciclin la brossa correctament i facin un bon ús de la deixalleria.


La proposta consisteix en rebaixar un 10% la taxa municipal d'escombraries a aquells veïns i veïnes que portin els voluminosos a la deixalleria municipal. Així doncs, aquest estalvi s'aconseguirà en el cas que es portin un total de voluminosos (electrodomèstics, mobles, material fèrric, vidre pla...) 4 vegades l'any. La quantitat a descomptar els serà retornada del total d'aquest impost.


La Regidoria de Medi Ambient activa aquesta iniciativa per tal de fomentar la recollida selectiva i mantenir més neta la via pública. A més a més, vol reconèixer la tasca del ciutadà que actua amb civisme i compleix amb la normativa vigent fent l'esforç de portar aquests objectes de gran volum a la deixalleria. Segons s'explica en uns fulls informatius a disposició dels veïns, aquells que es vulguin acollir a aquesta mesura -que des d'aquesta setmana ha entrat en vigència- només caldrà que vagin a la deixalleria municipal on rebran un comprovant cada cop que dipositin voluminosos (després d'identificar-se degudament amb el seu DNI, l'adreça i també que justifiquin l'origen del material que es porta). Quan acumulin 4 comprovants, tindran dret a sol•licitar la subvenció del 10% a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

Combatre l'incivisme


Per la seva part, la Policia Local continuarà perseguint actituds incíviques d'aquells veïns que no facin un bon ús dels contenidors i deixin els residus voluminosos en llocs inadequats embrutant l'espai públic i posant en perill la seguretat dels transeünts. En aquest sentit, l'Ajuntament recorda als veïns que si volen denunciar actituds incíviques ho poden fer trucant a la Policia Local.


Data de Publicació 09 Abril de 2013
Comentari Article3 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.