Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Nou dispensari veterinari a Alcarràs per abastir més de tres-centes explotacions ramaderes

L'Ajuntament cedeix un local a l'Associació de Ramaders de Boví per aquesta finalitat

1 fotos

L'Ajuntament d'Alcarràs ha cedit un local municipal situat a l'edifici del Centre Major a l'Associació de Ramaders de Boví, per tal que el puguin utilitzar com a seu social i com a dispensari de medicaments veterinaris i productes comuns a totes les associacions ramaderes d'Alcarràs.

Fins fa uns mesos el local -de propietat municipal- acollia les dependències de Correus, però el mateix va quedar buit al traslladar-se, aquestes, en un nou edifici. És per això, que l'Associació de Ramaders i l'equip de govern d'Alcarràs van acordar la cessió a precari d'aquestes dependències.

El nou dispensari de medicaments veterinaris abastirà més de tres-centes explotacions ramaderes de tot tipus d'animals. D'aquesta manera, els associats podran adquirir medicaments en el mateix municipi i amb l'assessorament de la tècnica veterinària de l'Associació de Ramaders de Boví. El dispensari, que compta amb l'autorització del Departament d'Agricultura, Alimentació i Medi Natural, disposa d'una nevera adaptada per a la conservació dels fàrmacs.

Amb aquesta cessió l'equip de govern continua amb la seva política d'optimitzar els locals en desús i destinar-los al benefici comú de la ciutadania. Tenint en compte que la ramaderia, juntament amb l'agricultura, el principal mitjà econòmica de la Vila d'Alcarràs, l'Ajuntament va determinar que un bon ús per al local seria el de dispensari veterinari. El regidor de Ramaderia i Agricultura, Jaume Bernis, afirma que d'aquesta manera els ramaders podran adquirir els seus productes de manera còmoda i àgil i a un preu de cost, sense intermediaris.
Data de Publicació 11 Març de 2013
Comentari Article23 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.