Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

La Policia Local d'Alcarràs es trasllada a l'antiga Oficina Comarcal d'Agricultura

Amb l'objectiu d'ampliar el seu espai i millorar serveis que es presten a la ciutadania, com el de denúncies

1 fotos

Les noves dependències de la Policia Local d'Alcarràs es troben des d'aquesta setmana a la planta baixa de l'antiga Casa dels Mestres, un edifici de titularitat municipal, on fins fa unes mesos s'hi ubicava l'Oficina Comarcal del DAAM (Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural).

Aquest canvi d'ubicació respon a criteris d'espai i, en conjunt, també per millorar el servei que es presta a la ciutadania. Fins ara, aquest cos -format per 12 agents- ocupava un únic despatx situat a la planta baixa de la Casa de la Vila, espai insuficient per atendre a les persones i a la vegada desenvolupar la tasca del dia a dia.

Les noves dependències, al carrer Joan XXIII, al centre de la Vila, permetran disposar de 2 despatxos, uns vestidors i una sala d'espera. A més a més, també es millora la privacitat i el dret a la intimitat dels denunciants i denunciats, ja que ara no hauran de compartir l'espai amb els usuaris d'altres serveis de caire més administratiu, informatiu i burocràtic, com passava fins ara a la planta baixa de l'Ajuntament, on en una mateixa sala coincidien, per exemple, ciutadans que volien presentar una denúncia, amb d'altres que volien resoldre una qüestió administrativa.

El sergent de la Policia Local d'Alcarràs, Eduard Cosculluela, ha assegurat que amb aquest trasllat també comporta un salt qualitatiu en la prestació del servei cap al ciutadà, i en l'operativitat del dia a dia. Així mateix, l'alcalde, Miquel Serra, ha recordat que el trasllat no suposa cap cost econòmic en concepte de lloguer, ja que l'espai de les dependències és municipal i estava en desús des de fa uns mesos, després que la Generalitat decidís tancar l'Oficina Comarcal del DAAM. La única quantitat invertida inicialment ha estat d'un 2.000 euros per tal de reforçar els panys de les portes, adquirir mobiliari per als agents, pintar part de les parets i implantar les connexions a internet. "Si podem millorar la qualitat dels serveis, sense que això suposi costos econòmics afegits, sinó simplement optimitzant els recursos propis, no dubtarem en fer-ho", ha explicat.

Data de Publicació 28 Novembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.