Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Maials espera vendre 14.000 litres d'oli durant la Fira

La mostra d'oli verd dóna el tret de sortida a la campanya comercial d'aquest producte

  Maials espera vendre durant aquest cap de setmana, coincidint amb la seva Fira de l'Oli Verd, 14.000 litres d'aquest producte. Així ho va dir el president de la Cooperativa d'aquest municipi, el qual va afegir que el preu de la garrafa no ha variat respecte l'any passat (19,5€, només s'ha incrementat l'IVA), i que tot i que la collita serà menor que la d'un any normal, s'espera recollir unes 600 tones oli. També ha destacat que l'oli d'enguany és molt bo pel paladar perquè no té punts amargants ni picants i que té uns aromes i matisos molt marcats.

  La Fira de l'Oli Verde Maials -oli d'oliva verge extra- dóna el tret de sortida a la recent iniciada campanya comercial d'oli de la DO de les Garrigues i es converteix en una de les mostres de referència d'aquest producte. L'alcalde de Maials, David Massot, va dir ahir durant la presentació a l'Aula Magna de l'IEI de la Fira, que esperen igualar els 10.000 visitants de les darreres edicions. Es tracta, doncs, d'una oportunitat única per a promoure la vila i el seu entorn. És per això que l'Ajuntament de Maials ha organitzat tot un seguit d'actes com: un esmorzar popular amb oli nou a la Cooperativa; una jornada de portes obertes a la Cooperativa, el tast i venda d'oli a la Cooperativa; visites al Museu de Cal Cabalé Sila; demostracions de maquillatge; visites guiades per la Vilaclosa; un tren turístic vila de Maials; i sorteig de productes cedits pels expositors durant els dos dies.

  La presentació també va comptar amb la vicepresidenta de l'IEI, Rosa Pujol, que va destacar que municipis com Maials han estat capaços de desenvolupar l'enginy i apostar per l'elaboració de productes d'alta qualitat, per fer de les produccions agroalimentàries una referència als mercats europeus, per consolidar l'aposta de les cooperatives com un senyal de creació de riquesa i projecció al món, i per trobar el seu espai en un món cada vegada més competitiu.

   

  Pots veure en aquest enllaç el programa.

  Data de Publicació 16 Novembre de 2012
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Maials "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.