Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

El Congrés dels Diputats acorda mesures per compensar els afectats per la pedregada de Lleida

1 fotos

Unió de Pagesos ha aconseguit que en la tramitació de la Proposició no de llei presentada al Congrés dels Diputats el 17 de juliol per pal·liar els danys produïts pels incendis forestals d'aquest estiu també s'incloguin, com a beneficiaris, els pagesos i pageses afectats per les tempestes de pedra a les comarques de Lleida del passat 5 de juliol.

El sindicat també ha aconseguit que aquestes mesures, que està previst que s'aprovin al consell de ministres durant aquesta setmana, segons ha anunciat el ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, siguin, com a mínim, les mateixes que ja es van aconseguir, també a instàncies d'Unió de Pagesos, per compensar les pèrdues per les pedregades de l'any 2009. Entre aquestes mesures hi havia indemnitzacions pels danys en les explotacions agrícoles i ramaderes, beneficis fiscals, reduccions fiscals especials per a les activitats agràries, mesures laborals i de seguretat social, línies preferencials de crèdit, avançament dels ajuts a préstecs de plans de millora i incorporació de joves que depenen de l'Estat, així com exempcions de certes obligacions de les cooperatives agràries.

Les pedregades del passat dia 5 van afectar entre el 30 i el 100% de les collites de fruita dolça, panís i cereal d'hivern a les comarques del Segrià, Urgell, Pla d'Urgell i les Garrigues, segons la valoració inicial d'Unió de Pagesos.

 

 

Data de Publicació 22 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , ajudes i subvencions , Generalitat , pedrades , sindicat agrari , Unió Pagesos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.