Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Els ajuts per la pedregada sortiran a finals d'aquest mes

1 fotos

Des del departament d'Agricultura s'han fet gestions amb Agroseguro, per tal que s'agilitin el màxim possible la tramitació i el pagament de les indemnitzacions corresponents a les assegurances de les explotacions afectades per la pedregada de la setmana passada. Des d'ahir, hi ha 20 pèrits treballant a la zona i a partir de dilluns 16 de juliol n'hi haurà 10 més. S'analitzaran de forma individualitzada les sol·licituds d'ajuts al Pla de Reconversió de la Fruita corresponents a les explotacions agràries afectades.

El Departament publicarà una nova ordre per a l'any 2012 per a possibilitar la comunicació prèvia a l'inici de les inversions acollides al règim dels ajuts associats al Contracte Global d'Explotació per a la modernització de les explotacions agràries. Ahir es va fer arribar aquesta proposta d'ordre a les organitzacions del sector per a la seva informació. Un cop publicada, els titulars de les explotacions disposaran de 90 dies per a presentar les comunicacions. Els afectats tindran prioritat en els ajuts per a inversions en modernització de les explotacions agràries en la convocatòria que surti per al 2013.

El Departament conjuntament amb l'ICF estan dissenyant una nova línia de finançament per a liquiditat adreçada a les SAT i cooperatives de transformació i comercialització i a les explotacions agràries afectades que estiguin assegurades per la pedregada per un import inicial de 5 milions d'euros. El Departament en bonificarà 3 punts.

El calendari previst és treure la convocatòria d'ajuts a finals del mes de juliol, deixar un mes per a la presentació de sol·licituds i el mes d'octubre resoldre-la i que es presentin els avals a l'ICF, de manera que al novembre ja podrien estar formalitzats els préstecs.

Així mateix, l'ICF disposa de línies de finançament de circulant per al sector agroalimentari, en aquest cas sense bonificar, que permetrien finançar danys catastròfics, amb les garanties corresponents.

 

 

Data de Publicació 12 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajudes i subvencions , DAAM , pedrades , pobles del Segrià "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.