Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

La mosca negra envaeix el Baix Segre

1 fotos

La falta de recursos a l'Aragó està perjudicant molt als habitants del Baix Segre, en especial als granjolins i als massalcoretjans. Pateixen cada dia les picades ferotges de la mosca negra. I és que aquests dos municipis comparteixen rius limítrofs amb la part aragonesa del Segre i el Cinca, els quals no han estat fumigats contra aquest insecte per falta de pressupost.

La revista Altanto!! ha parlat amb l'alcalde de La Granja d'Escarp, Manel Solé, qui ha explicat que els pagesos es veuen obligats a anar vestits amb màniga llarga i en ocasions amb mascareta per evitar la dolorosa picada de la mosca negra. Però aquest insecte també es deixa veure a l'interior del poble, on sortir al carrer durant la primera hora i l'última vol dir tenir picada assegurada.

Però això no només passa a La Granja d'Escap i a Massalcoreig. A altres pobles del Baix Segre també es nota l'augment de picades d'aquest insecte, que provoca picor constant i aguda durant diversos dies i en ocasions pot ocasionar una forta i àmplia inflamació.

Ambdós alcaldes han enviat una carta al Consell Comarcal del Segrià demanant més tractaments contra la mosca negra a la zona del Baix Segre, tenint en compte que el Cinca, de moment, no el fumigaran. "Amb l'espaiat en el temps que s'han establert els tractaments aquest 2012 no n'hi ha prou", asseguren, i acaben dient "ja ens semblà bé que es facin tractament preventius a la ciutat de Lleida, com es va fer a finals de Juny, però creiem que els tractament preventius i correctius caldria fer-los, en major mesura, a les zones on hi ha més població d'aquest tipus d'insecte".

 

 

Data de Publicació 09 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " pobles Baix Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.