Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

L'escola d'Alfés entre les guanyadores de la tercera edició del concurs Tastafruita

1 fotos

El plat "Ginerbread de fruites", un divertit personatge fet de galetes i fruita elaborat pels nens de l'escola d'Alfés, ha resultat ser una de les 16 receptes escollides com a guanyadores de la tercera edició del concurs Tastafruita.

La recepta lleidatana, a més, ha estat una de les tres guardonades amb un premi addicional gràcies a la valoració posterior feta per un jurat que l'ha considerada un plat divertit i nutricionalment equilibrat ideal per als berenars i esmorzars de la canalla.

Les altres receptes guanyadores del premi addicional han estat: L'escola les aigües de Mataró amb "el meu cos creix menjant fruita" i l'escola Pompeu Fabra de Manlleu amb "cireres, maduixes i tomàquets amb formatge de cabra".

Manel Simon, Director General d'Afrucat ha visitat les escoles guanyadores per tal de felicitar els nens i els ha lliurat dues tablets per al centre i un diploma a l'equip directiu.

Els nens creadors del plats, juntament amb els de la resta d'escoles guanyadores, participaran en l'enregistrament d'una sèrie on elaboraran els plats en directe i que es podrà trobar en un lloc web dissenyat per a que totes les escoles participants hi puguin accedir.

Una altra escola de Lleida, l'Escola Mare de Déu del Carme d'Alcoletge, també ha estat triada entre les 16 primeres de tota Catalunya.

Afrucat, Associació de Fruita de Catalunya, fa tres anys que organitza el Tastafruita, el concurs escolar de receptes de plats amb fruita i la present edició ha rebut més de 300 receptes pensades i preparades per escoles de tota Catalunya.

L'objectiu del Tastafruita és potenciar el coneixement de la fruita entre els escolars catalans i contribuir a que la incloguin en la seva dieta habitual adquirint els hàbits alimentaris correctes.

 

 

Data de Publicació 01 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " AfruCat , agricultura, fruticultura, ramaderia , Alfés , alimentació , centres educatius "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.