Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Contracten 52 persones per la campanya de la fruita

3 fotos

Una trentena d'ens locals (29 ajuntaments i el Consell Comarcal del Segrià) s'han acollit a la línia d'ajuts que va llançar el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Lleida per la contractació de persones que ofereixin el servei d'informació i de gestió dels allotjaments de treballadors temporers.

La Diputació de Lleida col·labora amb el SOC en els costos de contractació de personal per part dels ajuntaments per mantenir el servei d'informació i de gestió dels allotjaments per a treballadors temporers mitjançant una aportació d'entre 50.000 i 70.000 euros depenent de les necessitats que manifestin els propis municipis. 
 
Així ho ha anunciat aquest divendres, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després de la visita que ha fet al Consell Comarcal del Segrià. Reñé ha estat rebut pel president del consell, Pau Cabré, i després ha intervingut en el consell d'alcaldes.
 
Reñé ha explicat que, a data de 21 de juny, aquesta línia d'ajuts ha permès la contractació de 52 persones que ofereixen el servei d'informació i de gestió dels allotjaments de treballadors temporers.
 
Fins al moment, el pressupost total de la sol·licitud de contractació d'aquests 52 col·laboradors socials ascendeix a 17.505,16 euros i més de meitat dels municipis corresponen a la comarca del Segrià.

Durant el consell d'alcaldes, el president del Consell Comarcal del Segrià ha plantejat la possibilitat d'aplicar un sistema similar de contractació per la gestió de les deixalleries i el president de la Diputació de Lleida ha indicat que estudiarà la proposta.
 
La contractació de col·laboradors socials per la campanya de la fruita es va posar en marxa com una alternativa davant la impossibilitat de convocar l'oferta de plans d'ocupació per la campanya agrària com a conseqüència de l'eliminació de la partida econòmica per aquests plans per part de l'Estat espanyol en els pressupostos de l'Estat de 2012.
 
Les tasques dels col·laboradors socials al front de les oficines municipals de campanya agrària són les d'informar, assessorar i donar suport en matèria laboral i confeccionar els contractes dels temporers.
 
Les feines que porten a terme els col·laboradors socials al front dels allotjaments de treballadors temporers estaran relacionades amb la gestió del centre i la mediació social.
 

 

 

Data de Publicació 28 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , ajuntaments "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.