Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

L'equip de Govern d'Alcarràs inicia la millora de camins del terme municipal

1 fotos

L'equip de Govern de l'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la regidoria d'Agricultura, Ramaderia i Camins, ha iniciat durant aquests dies la campanya de millora i arranjament dels camins del terme municipal, que en total sumen més de 220 quilòmetres. L'empresa encarregada de portar a terme aquestes actuacions serà la constructora Benito Arnó.  

El pressupost que es destina a aquesta actuació és de 300.000 euros, gairebé el triple que en l'anterior mandat, cosa que constata una vegada més que el sector agrari i ramader d'Alcarràs és una prioritat per a l'actual equip de Govern. L'alcalde, Miquel Serra, ha assenyalat que la millora de camins té un efecte positiu immediat en el teixit econòmic del municipi, que se'n veu directament beneficiat atès que guanya en seguretat, comoditat i una millor connectivitat. Concretament, en el terme municipal d'Alcarràs, entre empreses agrícoles i ramaderes i pagesos, cal comptabilitzar-ne gairebé mig miler de censats.  

La campanya d'enguany inclourà també l'asfaltatge en calent del camí del Cap de la Vall, un dels més transitats i que necessitava, degut el deteriorament d'alguns dels seus trams, una actuació urgent.

El pressupost que es destina a la reparació de camins prové dels ingressos de l'IBI rústic. De fet, el 60% del que s'obté a través d'aquest tribut es destina a la millora de camins del terme, ja que d'aquesta manera se'n beneficien directament els mateixos ciutadans que assumeixen aquesta taxa.  

 

Data de Publicació 20 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , camins "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.