Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Presentació de la campanya agrària 2012

1 fotos

Les diferents administracions implicades en la campanya de recollida de la fruita han presentat aquest dijous les novetats en temes de recolzament als municipis per la gestió de les contractacions, els temes de seguretat i vigilància i els temes de formació als tècnics dels ajuntaments. Ho han fet davant dels representants del Consell Comarcal del Segrià i dels ajuntaments d'Aitona, Artesa de Lleida, Albesa, Alcarràs, Alcoletge, Alguaire, Almenar, Alpicat, Barbens, Bell-lloc, Bellpuig, Bellvís, Benavent de Segrià, Castelldans, Castellnou de Seana, Corbins, El Palau d'Anglesola, Els Alamús, Ivars d'Urgell, Juneda, la Fuliola, La Granja d'Escarp, Les Borges Blanques, Massalcoreig, Menàrguens, Mollerussa, Montoliu de Lleida, Miralcamp, Os De Balaguer, Puigverd De Lleida, Seros, Soses, Sudanell, Tornabous, Torregrossa, Torrelameu, Torres de Segre, Verdú, Vilanova de la Barca, Vilanova De Segrià i Vila-Sana.

La Diputació de Lleida farà una aportació de fins a 70.000 euros per mantenir les oficines i la gestió d'allotjaments per a treballadors temporers, després que l'Estat espanyol hagi eliminat dels pressupostos generals de 2012 la partida que permetia convocar l'oferta dels plans d'ocupació per la campanya agrària. Fins al moment, a la demarcació de Lleida es preveu que 63 persones en 43 municipis esdevindran col·laboradors socials de la campanya agrària.

El dispositiu organitzat pel SOC, també present a la reunió i que inclou la incorporació de col·laboradors socials, és una alternativa davant la impossibilitat de convocar l'oferta de plans d'ocupació per la campanya agrària com a conseqüència de l'eliminació de la partida econòmica per aquests plans per part de l'Estat espanyol en els pressupostos de l'Estat de 2012. Aquest programa de col·laboració social permet a les administracions públiques l'adscripció de persones en atur, perceptores de prestació o de subsidi per desocupació, a un treball temporal que ha de complir unes determinades condicions.

D'aquesta forma, les persones en atur interessades en fer les tasques de col·laborador social a les oficines municipals de campanya agrària o als allotjaments per treballadors temporers, podran comunicar-ho a les oficines de treball perquè formin part de la preselecció de candidats que, posteriorment, es derivarà als ajuntaments, que seran els encarregats de fer la selecció definitiva.

Les tasques dels col·laboradors socials al front de les oficines municipals de campanya agrària seran les d'informar, assessorar i donar suport en matèria laboral i confeccionar els contractes dels temporers.

D'altra banda, les feines que portaran a terme els col·laboradors socials al front dels allotjaments de treballadors temporers estaran relacionades amb la gestió del centre i la mediació social.

 

 

Data de Publicació 27 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , campanya fruita , Diputació Lleida , Generalitat , Govern estatal "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.