Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

L'oficina del DARP d'Alcarràs estarà oberta dos dies a la setmana

La pressió de l'Ajuntament i la recollida de signatures han contribuït a fer veure al Govern que no pot deixar la vila sense aquest servei

  • Oficina Local del DARP a Alcarràs
1 fotos

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs ha aconseguit que l'Oficina local del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) en aquest municipi continuï oberta dos dies a la setmana per seguir donant servei als agricultors i ramaders de la zona. Les reunions que han mantingut en els darrers dies l'alcalde, Miquel Serra, i el regidor d'Agricultura i Ramaderia, Jaume Bernis, amb la conselleria han estat transcendentals per tal que el Govern no deixi Alcarràs -el municipi amb el cens agrari i ramader més important de tot Catalunya- sense oficina. L'alcalde i el regidor han mantingut trobades amb el conseller, Josep Maria Pelegrí; amb el secretari general, Miquel Molins; i amb la directora dels serveis territorials del DARP, Cristina Bosch.

A més a més, la iniciativa endegada per l'equip de govern de recollir signatures entre els agricultors i ramaders de les diferents associacions municipals (l'Associació de Defensa Sanitària del Porcí, l'Associació de Defensa Sanitària del Boví, la Cooperativa Fruits de Ponent i el Centre d'Estudis Agropecuaris d'Alcarràs) davant la possible eliminació total de l'oficina, també ha contribuït a l'hora de capgirar la decisió del DARP. L'alcalde, Miquel Serra, ha volgut donar les gràcies al suport rebut per part d'aquestes associacions a través de les quals s'han pogut recollir fins a un total de 550 signatures.  
 
D'aquest manera, l'oficina continuarà oferint serveis tant importants per als ramaders i agricultors de la zona com les inscripcions a registres específics, el control del moviment de bestiar, l'assessorament per a línies de subvencions, etc. L'alcalde, Miquel Serra, ha assenyalat que mantenir, ni que sigui dos dies per setmana, l'oficina "suposa un pas important, ja que ha recordat que l'alternativa era tancar-la definitivament tots els dies de la setmana". "La feina feta des de la Regidoria d'Agricultura i el suport del teixit ramader i agrícola de la vila ens ha permès tenir força per evitar un tancament total", ha assenyalat l'alcalde Miquel Serra.

 

 

Data de Publicació 21 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Alcarràs , DAAM , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.