Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

La Generalitat vol tancar l'oficina del DARP d'Alcarràs

L'Ajuntament s'ha reunit ja amb la conselleria per recordar-li que aquest servei ubicat a la vila ofereix una atenció transcendental als pagesos i ramaders de la zona

  • Oficina local del DARP a Alcarràs
1 fotos

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs ha comunicat oficialment a la conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) els efectes negatius que pot tenir per al municipi el tancament de l'oficina local del DARP, situada al carrer Joan XXIII d'aquesta localitat. L'alcalde, Miquel Serra, i el regidor d'Agricultura i Ramaderia, Jaume Bernis, han mantingut ja tres reunions amb la directora dels serveis del DARP a Lleida, Cristina Bosch; el director general del DARP, Miquel Molins; i el mateix conseller, Josep Maria Pelegrí, respectivament, per demanar-los que es repensin la decisió de tancar una oficina d'aquestes característiques ubicada al municipi amb els cens agrícola i ramader més important de Catalunya.   

Actualment, la Unitat Local del DARP a Alcarràs ofereix serveis transcendentals per als agricultors i ramaders d'aquesta zona, molts dels quals no podrien fer-hi front de manera individual. Algunes de les funcions de l'oficina són:

El control del moviment del bestiar; la tramitació d'expedients relacionats amb el bestiar o inscripcions a registres específics; tramitació de documents per a les línies de subvencions del DARP i d'altres.  A més a més, l'oficina també ofereix assessorament tècnic i disposa d'un servei d'atenció al públic.

El regidor d'Agricultura, Ramaderia i Hisenda de l'Ajuntament d'Alcarràs, Jaume Bernis, s'ha mostrat sorprès pel possible tancament d'aquesta oficina (comunicació que ha arribat des del govern de la Generalitat), atès que l'edifici on s'ubica és propietat de l'Ajuntament i a la conselleria no li suposa cap cost ni de lloguer ni de manteniment. En aquest sentit, l'equip de govern ha sol·licitat a la conselleria que es replantegi aquesta decisió per tal que el principal motor econòmic del municipi no se'n vegi perjudicat, més del que ja ho està essent a causa de la crisi econòmica global.  

 

 

 

Data de Publicació 11 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , ajuntaments , Generalitat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.