Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

En temps de crisi, fruticultura ecològica

4 fotos

L'agricultura ecològica està resistint millor la crisi que la tradicional i cada cop són més els consumidors que aposten per un producte ecològic. Avui dia tenim més de 20.000 productes ecològics catalans diferents i som líders en la indústria agroalimentària ecològica a tot Espanya. A més, la producció ecològica a Catalunya ha augmentat un 14% en l'últim any. És per aquest motiu que Aitona va acollir una jornada destinada a explicar les tècniques de cultiu en fruticultura ecològica, organitzada per l'ECA de Les Borges Blanques.

En la presentació de l'acte, l'alcaldessa Rosa Pujol va remarcar la necessitat que el sector es revitalitzi i aposti per la producció ecològica com una de les vies de desenvolupament més interessants per a nous i joves agricultors. 

Carles Chico, coordinador de l'Àrea Agrícola de l'Oficina Comarcal del Segrià del DAAM, va parlar de la condicionalitat com el conjunt de normatives i pràctiques agràries que han de complir les explotacions per tal de rebre, entre altres, les ajudes directes de la PAC. Aquestes normes fan referència als requisits legals de gestió i a aquelles referides a la conservació, protecció i respecte del sòl, superfície agrària i hàbitat

Seguidament van tenir lloc les ponències Estudis en Armillaria mellea. Control biològic per Trichoderma spp, a càrrec d'Isabel Trillas, de la Facultat de Biologia de la UB, i Confusió sexual de grafolita i anarsia en fruiters de pinyol, per Andreu Vila, de l'ADV Fruita Baix Llobregat. Per acabar, es va donar torn obert de paraula.


 

Data de Publicació 20 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Aitona , ajuntaments , ecologia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.