Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Detingut un veí de Torres que robava eines del camp al Baix Segre

S'ha detingut una persona i s'ha recuperat unes 100 eines agrícoles i aparells electrònics, entre altres objectes

1 fotos

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns a Doru B, de 51 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Torres de Segre, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i recaptació. La investigació es va iniciar a principis de gener al tenir coneixement d'un seguit de robatoris a granges, magatzems agrícoles i segones residències de la zona del Baix Segre. En tots els casos, després de forçar la porta d'accés, robaven estris agrícoles i aparells electrònics, entre altres objectes.

El passat dilluns va concloure una primera fase de la investigació amb la detenció de Doru B com a presumpte autor d'un robatori, comès el 8 de gener, en un magatzem agrícola a la Partida Montagut, dins del terme municipal d'Alcarràs. Dimarts es va realitzar una entrada i escorcoll en el domicili del detingut, situat al carrer Salada de Torres de Segre, on es recuperar nombrós material sostret, com per exemple, motoserres, trepants, motocultors, radials, i altres eines agrícoles.

A partir de la recuperació de tot aquest material, es va iniciar una segona fase de treball, per tal d'esbrinar si el detingut pot estar implicat en altres fets delictius i retornar els objectes recuperats als seus legítims propietaris.

De la investigació es desprèn que el detingut, a més de cometre robatoris, s'encarregava d'emmagatzemar el material que altres robaven per després distribuir-ho a un preu més econòmic. Per aquest motiu, no es descarten noves detencions. Cal destacar també que part dels objectes recuperats ja estaven empaquetats i, tot apunta que, la seva destinació era el país d'origen del detingut.

El detingut, que té antecedents, passarà demà a disposició judicial davant del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 

 

Data de Publicació 31 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , delictes , Mossos d'Esquadra , robatoris , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.