Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Els Camins d'Or Líquid tanquen temporada amb més de 4.000 participants

5 fotos

Sunyer va acollir el passat 15 de gener la cloenda de la tercera edició de Camins d'or líquid al Segrià Sec. Més de 400 persones van participar en l'esmorzar i la conferència sobre els beneficis de l'oli d'oliva verge extra.

Els actes van començar a les 9:30 h. amb un esmorzar popular de sardines a la brasa, amanides amb oli de la Cooperativa del Camp de Sunyer.
Al voltant de dos quarts de dotze, el doctor Josep Otal va oferir la conferència titulada "Els beneficis de l'oli d'oliva verge extra en la salut". Prop de 200 de persones van escoltar amb atenció els consells del doctor, qui va donar a conèixer els múltiples beneficis que l'oli verge extra té per la salut com a ingredient essencial per una bona dieta mediterrània. Acte seguit, es va impartir el taller de fer bones les olives, amb consells casolans per preparar aquest fruit en conserva.

El president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, es va mostrar molt satisfet pels resultats de participació d'aquesta tercera edició i va voler destacar l'enorme esforç de les persones que dediquen, dia rere dia, el seu temps a la producció de l'anomenat or líquid.

La tercera edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec ha comptat amb la participació de 8 municipis (Aspa, Maials, Llardecans, Alcanó, Alfés, Lleida ciutat, Torrebesses i Sunyer), productors d'un oli exquisit al Segrià Sec. En total s'ha comptat amb més de 4.000 participants, a l'espera que en properes edicions encara siguin més les persones - d'aquí i d'arreu - que s'interessin pel patrimoni oleícola de les terres de Lleida.

 

 

Data de Publicació 23 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Consell Comarcal , Sunyer "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.