Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

La Fira de l'Oli de Maials compleix amb les previsions

3 fotos

La XIV edició de la Fira de l'Oli Verd de Maials va tancar les seves portes comptabilitzant uns 10.000 visitants i 12.000 litres d'oli venut. Aquestes xifres són inferiors a les de l'edició del 2010, en què es van vendre gairebé 16.000 litres d'oli i es va rebre la visita de 13.000 persones. Tot i això, les previsions apuntaven encara una mica més per sota, ja que el certamen va coincidir amb la celebració de les eleccions generals i a més, el temps no va acompanyar. Així doncs, el resultat ha estat valorat positivament per l'ajuntament de Maials i per la cooperativa del municipi.

Una setantena d'expositors van estar presents al recinte de la fira. En aquest sentit, la regidora de Cultura i Festes i directora del certamen, Mari Neus Palau, va destacar l'augment d'empreses participants d'any rere any que, de continuar amb aquesta tendència, podria fer pensar en ampliar la zona firal. 

La XIV Fira de l'Oli Verd de Maials va acollir diverses activitats, algunes posposades al diumenge per la pluja, com la passejada a cavall pels més menuts. En va destacar la Jornada Tècnica Intercomarcal de l'Olivera i Tast d'oli Verge extra, a càrrec de Pilar Pardell; la investidura del periodista i president de l'Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, com a Amic de l'Oli 2011; la jornada de portes obertes a la Cooperativa de Maials; i la cinquena Trobada Motorística.

 

Data de Publicació 21 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " fires , Maials "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.