Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

De Lleida a Cambrils en btt

8 fotos

Un grup de 10 ciclistes d'Alcarràs, Torres de Segre, Soses i Lleida van fer la tradicional ruta Lleida-Cambrils en bicicleta de muntanya el passat mes d'octubre. Hi ha clubs que la fan en dos dies, d'altres amb més trams de pista, d'altres per sendera... El grup del Baix Segre va recórrer el camí dissenyat per Jordi Martin de Torres de Segre, que té un gran coneixement de la zona. L'itinerari era magnífic, enllaçant corriols i corriols quasi sense tocar cap pista.

A les 7 del matí ja estaven equipats amb llums i preparats per fer front a alguna que altra avaria. Punxades, cadenes partides i un canvi trencat va ser el resultat dels danys materials més algunes rascades conseqüència d'alguna caiguda matinera. De Lleida van anar paral·lels al riu fins a Sudanell per començar a enllaçar corriols i més corriols fins a l'Albagés. Van continuar per pista fins Juncosa i d'allí pujada fins quasi el coll de la Creueta, a la carretera que va de la Granadella a Ulldemolins. Un cop dinats a Cornudella de Montsant, van seguir ruta tot començant el tram més dur, una pujada que els avisà del tècnic i exigent tram que els portava fins al coll d'Alforja. Ja arribats a les Borges del Camp, van encendre les llums disposats a fer l'últim tram. "Quina sensació més bonica la d'arribar fins al mar amb les bicicletes", assegurava un dels seus membres a aquesta revista. Tres quarts de nou, 111 km, 2100m de desnivell positiu i unes 8 hores pedalant. Allà els esperava en Megías de Soses en un vehicle per carregar les bicicletes al furgó i tornar cansats i contents cap a casa.

"Ha estat una sortida fantàstica a tots els nivells", asseguraven els ciclistes. El recorregut, la companyia, el grup, el menjar... tan sols les avaries els van fer una mica la guitza. Sense cap mena de dubte, una ruta recomanable pels amants de la bicicleta de muntanya.

 

 

 

Data de Publicació 24 Octubre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ciclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.