Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Tornen els Camins de l'or líquid al Segrià Sec

3 fotos

El Consell Comarcal del Segrià ha presentat la tercera edició de Camins d'or líquid al Segrià Sec, un projecte que va néixer l'any 2009 i que en l'última edició ja va comptar amb més de 2.500 participants.

El projecte, dirigit des de l'àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià, agrupa la participació dels pobles d'Alcanó, Alfés, Aspa, Llardecans, Maials, Sunyer i Torrebesses, i cerca donar a conèixer l'oli verge extra del Segrià, el seu procés de producció i l'entorn paisatgístic, arquitectònic i cultural de la zona.

Pau Cabré, president del Consell Comarcal del Segrià, ha parlat de la màgia del procés d'elaboració de l'or líquid i de la riquesa emotiva que cal cercar en els silenciosos paisatges del Segrià sec. Bea Obis, responsable de l'equip que duu endavant aquest projecte, ha volgut felicitar a totes les cooperatives i als municipis participants per la seva implicació en les tasques de divulgació del patrimoni oleícola de la nostra terra.

Com a novetats d'aquesta tercera edició, cal anomenar la incorporació de l'artesania amb les "Porcellanes inspirades en els camins de l'oli" d'Antònia Palau (Almacelles), la integració de maridatges en lloc de tasts (a Aspa), la introducció de les herbes remeieres en l'elaboració de sabó (a Llardecans) o la presentació de l'Inventari i catalogació de les construccions de pedra seca (a Torrebesses).

La primera activitat va tenir lloc aquest diumenge 13 de novembre a les 9:30 hores al municipi d'Aspa. Davant de la Cooperativa del Camp d'Aspa es va fer el Maridatge d'oli al poble on els bisbes tenien el seu palau d'estiu.

 

 

 

Data de Publicació 14 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Alcanó , Alfés , Consell Comarcal , Llardecans , Maials , Sunyer "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.