Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Mostres de suport al cogombre

JARC i el Gremi de Forners de Lleida han presentat la coca de recapte de cogombre com a mostra de suport a aquesta hortalissa

  Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i el Gremi de Forners de les Terres de Lleida han presentat aquest dimarts, amb el suport de la Diputació de Lleida i del Departament d'Agricultura, la Coca de Recapte de Cogombre, una iniciativa pensada per a millorar la imatge del sector productor després de les denuncies infundades que s'han fet des d'Alemanya.

  El president de JARC, Josep Maria Jové, ha dit que "amb qüestions com la seguretat alimentària ha d'imperar la prudència i no es pot culpar un sector sense tenir les proves analítiques que així ho certifiquen, ja que el mal que es causa tarda molt de temps a cicatritzar". Jové ha dit que l'Administració té la responsabilitat de vetllar per la seguretat dels consumidors, però també per donar a conèixer les bones pràctiques dels productors que avui han de superar importants controls abans un aliment no arriba al mercat. Des del començament de la crisi, JARC ha demanat a la UE que assumeixi la despesa d'una campanya de promoció que permeti rentar la cara als productes catalans i espanyols per tal de pal·liar el mal que s'ha causat al sector.

  Per la seva banda, el president del Gremi de Forners, Manel Llaràs, ha recalcat la qualitat dels productes que es fan a Catalunya i ha dit que els forners han volgut d'aquesta manera fer una mostra de la confiança que aquests els hi mereixen.
   
  El president de la Diputació de Lleida ha explicat que "en moments de dificultats és quan apareixen excel·lents iniciatives com aquesta coca de recapte de cogombre". Gilabert ha felicitat el Gremi de Forners de Lleida i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) per la idea que han portat a terme, ja que ajuda a valorar encara més els aliments de qualitat i a visualitzar el gran potencial agrícola de les comarques lleidatanes. Finalment, també ha fet una crida als consumidors perquè es comprometin i defensin els productes de qualitat lleidatans.
   
  La coca de recapte de cogombre s'ha elaborat en dues versions, una freda i una altra cuita, amb l'objectiu de donar suport a un sector que ha demostrat que produeix els aliments amb totes les garanties de seguretat i de qualitat alimentària que exigeixen les normatives catalanes, espanyoles i europees. Amb aquesta iniciativa es pretén ajudar a recuperar la bona imatge de les fruites i verdures que es produeixen a Catalunya.

  Data de Publicació 07 Juny de 2011
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , alimentació , Diputació Lleida , JARC , Lleida , sindicat agrari "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.