Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Fan una batuda a Alcarràs i només troben un immigrant il·legal

L'operació es du a terme diverses vegades durant la campanya de la fruita

1 fotos
Fan una batuda a Alcarràs i només troben un immigrant il·legal
L'operació es du a terme diverses vegades durant la campanya de la fruita

El Director General d'Immigració del Ministeri de Treball i Immigració (MTIN), Markus González, i la Directora General d'Ocupació i Relacions Laborals del Govern de la Generalitat, Esther Sánchez, van assistir a la reunió de la mesa agrària sobre la campanya de fruita a Lleida en que ara per ara "es desenvolupa amb absoluta normalitat".

Markus González ha explicat que des de la Direcció General d'Immigració hi havia especial interès "en participar en una reunió conjunta amb la Generalitat amb l'ànim de continuar treballant i col·laborant entre totes dues administracions i els agents socials implicats". González ha dit també que l'objectiu de la visita a Lleida és "avaluar aquest inici de campanya i comprovar in situ, apropant-nos a la realitat, com es desenvolupa".

Les necessitats de mà d'obra per a la campanya de recollida de fruita d'aquest any es situen entre els 8.000 i els 9.000 treballadors en funció dels volums de collita i de la meteorologia. La Directora General d'Ocupació i relacions Laborals, Esther Sánchez, ha dit en aquest sentit que el Servei Català d'Ocupació (SOC) ja està treballant per garantir la mà d'obra als productors agrícoles.

Per la seva banda, el Subdelegat del Govern a Lleida, José Ángel Flores, va explicar que el dilluns, dia 16 de maig, la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra van dur a terme a Alcarràs la primera de les operacions conjuntes d'identificació de treballadors d'origen estranger que habitualment fan en totes les campanyes de recollida de fruita. Segons Flores, en aquest primer dispositiu conjunt de control es van identificar 57 immigrants dels quals només un no estava legalment documentat al país, dada que el Subdelegat ha valorat com a molt "important" pel que fa el compliment de les normatives laborals.

A la reunió de treball de la mesa agrària sobre la campanya de fruita a Lleida hi ha assistit representants d'organitzacions empresarials i sindicals, així com representants de diferents organismes del Govern de la Generalitat i de l'Administració de l'Estat.

Data de Publicació 30 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
No hi ha notícies relacionades Més notícies sobre " "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.