Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Quan la fotografia i l'ornitologia van agafades de la mà

1 fotos

Nascut a Maials i aficionat a la fotografia, en Josep Antoni és un amant de l'ornitologia que ha dedicat hores i hores a confeccionar una exposició dels ocells que es poden veure al terme municipal de Maials. Té 34 plafons de fotografies fetes per ell mateix amb el nom científic de l'ocell, el nom popular, el pes, la longitud, la descripció i altres característiques de l'animal. De moment només ha exposat a la Fira de l'Oli de Maials de 2010, però algunes de les seves fotografies ja s'han vist a la Fira Natura de Lleida i d'altres han viatjat cap a una de les fires més important d'ornitologia del Regne Unit.

Tot va començar arrel de la seva afició a la fotografia de paisatge. Mica en mica es va anar decantant per retratar ocells tot interessant-se per com viuen, on es poden trobar, quins colors tenen i quan els canvien, quants exemplars hi ha, etc. Amb algun curs que altre però sobretot sent autodidacta és com ha adquirit aquests coneixements que li han permès estar al lloc adequat a l'hora adient per fotografiar l'ocell buscat. Tot això sense oblidar l'equip del què disposa: una tenda de campanya de camuflatge especial per la fotografia de paisatge, una potent càmera digital i el més important, paciència per estar hores i hores quiet i sense fer soroll.

A banda d'aquesta exposició, en Josep Antoni també s'ha creat un arxiu dels ocells que ha pogut retratar, amb el seu nom, fotografies i el cant que fa. De moment, dues escoles de la zona ja s'han interessat pel material i fins i tot l'han convidat a una xerrada.

Actualment, en Josep Antoni continua fent fotografies espectaculars d'ocells a vegades més menuts que el palmell de la mà i a distàncies de 2 a 25 metres. La confecció dels plafons ha estat possible gràcies a La Caixa de Maials i la Societat de Caçadors de la vila.

Data de Publicació 25 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " animals , fotografia , Maials "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.