Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Els anys 70 marcaran la moda d'aquesta tardor-hivern

1 fotos

Colors marrons i tonalitats terra, com el camel, a més del vermell i del verd oliva. Aquests són els colors que marcaran la moda d'aquesta tardor hivern. Els colors clàssics de tota la vida com el blanc, el negre i el gris també es deixaran veure.

La tendència d'aquests mesos de fred que venen ara estarà marcada per la combinació de l'estil d'altres dècades, com els anys 50 i 70. Mica en mica les minis per sota la cintura i els tacons de vertigen van desapareixent per deixar lloc a les faldilles llargues -des de sota dels genolls i fins al terra- i de cintura alta amb sabates d'altura moderada. També tornen els escots dels anys 50 i la pell dels anys 70.

La pell i el vellut escales posicions

La pell pren força protagonisme. Si fins ara només vèiem aquest teixit als abrics, ja sigui amb pèl o amb acabat de cuir, aquesta temporada serà més visible. Veurem pantalons i fins i tot botes altes de pell, que aniran molt ben combinades amb peces d'encaix.

El vellut també s'utilitzarà molt aquesta temporada. Els dissenyadors l'han fet servir molt per vestir les seves models a les passarel·les més destacades.

Per ells

Molts homes també són fashion victims i per ells també és important seguir la tendència. Pels dies de més fred podran lluir bufandes quilomètriques, armilles i, si volen anar a la última, el toc final és una boina per ser més urbanita. L'estampat a quadres, no només en camises com hem vist aquesta primavera, sinó també en bufandes, continuaran presents, tant en ells com en elles.

La cintura, cada cop més amunt

La moda d'anar amb els pantalons i les faldilles per sota de la cintura ensenyant una mica el gluti, s'està acabant. Poc a poc estant entrant a un primer pla la roba que marca la cintura més amunt, per sota del pit, sobretot en faldilles per sobre dels genolls. Aquesta tendència s'està reforçant i cada cop sembla més a prop la fi de la cintura baixa tan incòmoda per alguns i algunes.

 

Data de Publicació 17 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " moda "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.