Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

El banyador clàssic destrona al biquini

1 fotos

Com molt bé diuen alguns en la moda tot torna i ben cert que és. Aquest estiu, si vols estar a la última fins i tot quan vas a la platja o a refrescar-te a qualsevol altre lloc, el primer que has de fer és guardar el biquini i tornar a treure el banyador. Sí. Tornen els banyadors clàssics d'una sola peça totalment oposats als biquinis minúsculs que tapen "lo just i necessari" però que també permeten posar-nos morenes sense deixar grans marques de la pell esblanqueïda dels mesos d'hivern.

Torna el banyador d'una sola peça

Tornen els banyadors retro amb un estil que recorda les tendències dels anys 50. Són banyadors femenins, elegants i fins i tot n'hi ha de glamurosos, amb parts superiors que semblen camises i escots d'espant que baixen fins ensenyar el melic. Si tot això ho combineu a més amb els complements adequats -una cistella de palla, unes ulleres de sol i les sandàlies d'estiu- provocareu furor allà on aneu.

El color i la forma

La forma serà l'altra protagonista d'aquesta primavera-estiu. Els coneguts trikinis esdevenen minimalistes al costat de les formes asimètriques i atrevides dels nous banyadors que poden mostrar una dona decidida i alhora elegant. La cintura és tan alta que pot arribar més amunt del melic i el tallat de maluc és molt baix. Podeu escollir entre portar els tirants del banyador a mode strapless, a una sola espatlla o a totes dues. Apareixen també altres complements com minifaldilles sobre el banyador amb volants o altres estils que dissimulin maluc o també samarretes incorporades al banyador i que en alguns casos tapen fin a mig cul.

Pel que fa al color, predominaran els monocromàtics foscos i els estampats amb colors molt vius. La moda marinera encara estarà present, així com també l'estampat d'animal.

 

Data de Publicació 07 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " moda "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.