Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

La pell, un reflex que cal cuidar

1 fotos

La pell és l'òrgan més gran que té el nostre organisme i també el més visible. Un indicador absolut de com estem física i anímicament. A més, permet a les cèl·lules proveir-se d'oxigen, aigua i minerals directament de l'exterior i a través dels porus elimina la transpiració.

Per tot això, cada dia toxines i partícules de pols o bacteris s'acumulen a la pell i poden obstruir els porus. Per tant, és important netejar-la acuradament amb productes que siguin de la millor qualitat possible, ja que van directe al nostre corrent sanguini alimentant el nostre organisme. L'ús de productes inadequats pot pertorbar l'equilibri de la pell i provocar el seu envelliment prematur a més de provocar altres desequilibris orgànics pel seu gran poder d'absorció.

La nostra pell està exposada diàriament a tots els agents mediambientals. Necessitem doncs, un tractament perquè estigui elàstica, nodrida, sana i lluminosa. Els canvis d'estació són el moment més propici per preparar-la, rebre els millors tractaments estètics i obtenir resultats fantàstics.

Un dels millors tractaments que podem utilitzar és l'espàtula ultrasònica que permet a més d'una neteja profunda, una hidratació adequada. Aquest sistema treballa expulsant les impureses mitjançant l'efecte de la vaporització, produït per una espàtula que vibra a freqüència ultrasònica.

La tecnologia d'ultrasò permet reparar les cèl·lules, hidratar l'epidermis, augmentar la producció de col·lagen i elastina i combatre les bacteris que poden trobar-se al teixit de la pell. I tot això de forma completament indolora i sense deixar marques.

 

Data de Publicació 03 Juliol de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " estètica "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.