Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

El racó de la medicina alternativa: el Re-Naixement

Breathwork, Re-Naixement. Els pensaments i la respiració

1 fotos

És una experiència de sanació mitjançant un poderós tractament que permet incrementar el benestar personal en tots els seus àmbits: orgànic, energètic, emocional, mental i espiritual.

És una tècnica simple, segura, suau i profunda d'harmonització natural basada en dos pilars fonamentals que actuen com elements de purificació i integració personal: la Respiració Conscient i el Pensament Creatiu.

Els pensaments no són neutres, tots produeixen resultats. Durant el procés de gestació i part hem rebut impactes emocionals no verbals que han produït creences profundes en la nostra vida. És bo recordar que molts dels pensaments limitadors estan relacionats amb la primera respiració que vam fer fora del ventre matern (moments on hem pogut associar el procés de néixer amb la lluita per sortir i el dolor ocasionat o rebut). 

Els sentiments de temor, angoixa, rancor, culpa, traumes, desaprovació o inseguretat, afectaran directament al nostre cos i a les nostres relacions. El perdó a nosaltres mateixos i als demés i l'agraïment són una altra manera d'alliberar-nos del passat.

Cada Cicle de Renaixement consta d'almenys 10 sessions individuals contant amb l'assistència d'un Renaixedor Professional. És convenient fer almenys un cicle amb un Renaixedor i un altre amb una Renaixedora perquè segurament mobilitzaran diferents aspectes en la persona. Qui fa una sessió és guiat en la respiració conscient connectada, respectat i acompanyat en el seu procés recolzant d'aquesta manera, a viure una experiència plena en un clímax de contenció, confiança i alliberament. Així, el renascut va integrant les vivències, es treu l'hàbit de "ser víctima" per assumir, acceptar i fer-se càrrec de sí mateix tendint cada cop més a estar Present en aquest moment, ara. Durant cada cicle abordem el material biogràfic en especial en l'etapa prenatal, part i primers anys de vida. Cada sessió dura de 2 a 2:30h en les què s'inclou 1 hora de respiració connectada.

El Renaixement pot ser en sec i després d'algunes sessions pot realitzar-se en aigua calenta (es porten a la consciència records inconscients d'estímuls experimentats a l'úter) o en aigua freda (alliberament de tensions i memòries del trauma de naixement).

 

Llicenciat Gabriel De Luca Garrofe
Biòleg
Renaixedor Professional
Membre d'IBF (International Breathwork Foundation)

 

Data de Publicació 07 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " medicina alternativa "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.