Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

Creu Roja Lleida ofereix dos cursos d'atenció sanitària en cas d'accident

  • Foto d'arxiu d'un voluntari de Creu Roja en una captació de socis
1 fotos

El Centre de Formació de Creu Roja Lleida ofereix dos cursos sobre Atenció Sanitària Immediata (Nivell II), que es desenvoluparan, el primer, entre els dies 4 d'octubre i 17 de novembre i el segon entre el 29 d'octubre i el 27 de novembre (en dos horaris diferents). Es tracta d'una formació de 50 hores teòriques i pràctiques sobre els primers auxilis, que acredita amb un diploma i carnet de socorrista. Aquest tipus de formació pot ser crucial per salvar una vida després d'un accident en carretera, a la llar o a la feina.

Monitors i monitores de socorrisme de Creu Roja Lleida seran els encarregats de donar la formació, pensada per a tota la gent que vol introduir-se en el tema dels primers auxilis. La matriculació s'ha de formalitzar a la seu de Creu Roja Lleida, al carrer Henry Dunant, 1, amb horari de dilluns a dijous de 9.15 a 14 i de 16 a 19 hores i divendres de 9.15 a 14 hores. El telèfon d'informació és el 973 27 99 00.

Els accidents constitueixen una de les principals causes de lesió i mortalitat als nostres dies, amb una especial incidència en els col·lectius més vulnerables, com nens, joves, persones grans o persones amb discapacitat. Per això, Creu Roja té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de la formació en primers auxilis amb l'objectiu de prevenir accidents i malalties i ajudar a la resolució d'incidents de la vida diària. Cal recordar que el Centre de Formació de Creu Roja Lleida ofereix durant tot l'any diferents cursos i jornades de formació sobre primers auxilis i socorrisme.

Data de Publicació 10 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " accidents , cursos , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.