Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

El racó de la medicina alternativa: l'aromateràpia

Tractaments amb olis essencials

1 fotos

L'aromateràpia és un tipus de medicina alternativa que es basa en la utilització d'olis essencials o líquids aromàtics de plantes i que es poden fer servir a l'hora de fer un massatge, mentre ens banyem o també els podem inhalar. L'aromateràpia té efectes positius sobre l'estat d'ànim de la persona, així com també minva els dolors i molèsties corporals. Cada oli essencial té les seves propietats i sàviament combinats i dosificats, actuen en sinergia oferint uns resultats molt positius.

Propietats

La pràctica de l'aromateràpia té propietats analgèsiques, antisèptiques, sedants, antibiòtiques, astringents i diürètiques. Està indicat tant per dolors físics (problemes circulatoris, dolor a la pell, menstruació, malestar gastrointestinal...) com psíquics (estrès, ansietat, pessimisme, tristesa....

Olis essencials purs

La pell jove és àcida i, precisament, els olis essencials són una de les substàncies més àcides existents. Les seves qualitats tenen un factor rejovenidor de la pell i actuen com a regenerador de teixits.

Olis d'aigua salina

L'oli d'aigua és deu vegades més concentrat que l'aigua del mar. Actua eficaçment en problemes de reuma, artrosis i artritis. A més accelera el procés de combustió de grassa i activa la circulació vascular. D'altra banda, també és recomanable per tractaments de reducció de pes, cel·lulitis, psoriasis i de pell en general. Un altre dels avantatges és que actua com a regulador de la hipertensió, regenera les cèl·lules i és diürètica.

Olis cítrics

Provenen de fruites com la mandarina, taronja, pomelo i llima llimó. Tenen propietats antioxidants i nutritives, especialment formulades per donar vitalitat. Aporta energia donant un aspecte més lluminós a la pell. A més a més, activa el metabolisme rejovenint la pell a la vegada que aporta sensació de frescor i alleujament al nostre cos. Tot això sense descuidar que porta Vitamina C, 100% natural.

Olis florals

Els olis florals són reafirmants, nutritius i reguladors cutanis. Aporten lluminositat a la pell, equilibri i benestar, de manera que compensen enormement l'estrès de la vida diària, convertint aquest tractament en inoblidable. Amb els olis florals també es fan tractaments de feminitat.

Olis de massatge amb llet

Els olis de massatge amb llet estan especialment pensats per a pells seques, sensibles, per problemes de mala cicatrització, arrugues, pell envellida amb falta d'elasticitat...Les seves propietats fan que millori la flexibilitat i l'elasticitat de la pell, calma i relaxa de forma suau, fet pel qual està especialment indicat en tractaments desestressants i calmants.


Data de Publicació 31 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " medicina alternativa "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.