Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

Augmenten les llistes d'espera a Lleida

  • Les retallades també han afectat el servei de l'ambulància d'Alcarràs
1 fotos

El Departament de Salut ha reconegut que el temps d'espera a la regió de Lleida augmentarà degut al tancament de quiròfans que s'ha fet durant l'estiu. Segons dades del mes de juny, un lleidatà ha d'esperar fins a 80 dies per ser operat i en total són més de 1.500 pacients els que estan en llista d'espera. Els professionals de l'àmbit sanitari han respòs al departament demanant que els polítics també es retallin els sous per fer front a les despeses. El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha contestat que valoraran la proposta, tot i que ha recordat que ja es van abaixar el sou en una ocasió.

Diversos facultatius han demanat a l'Institut Català de la Salut que s'aturin les mesures d'estalvi, les quals estan provocant una sobrecàrrega de pacients i posant en risc la qualitat assistencial. A més, reclamen rebre el mateix tracte que bancs i altres empreses no públiques que s'han finançat en plena crisi econòmica. A tot això li sumen una amenaça de vaga si la situació no es soluciona, tot i que alerten de la repercussió que tindria en l'assistència dels pacients. En aquest sentit, cal destacar que els metges de l'Hospital de Bellvitge i de la Vall d'Hebron atendran gratuïtament consultes externes els dies que el centre ha decidit tancar. Aquests dies són el 21 i 31 d'octubre i el 9, 27 i 30 de desembre.

El delegat de Salut a Lleida, Antoni Mateu, ha assegurat que durant el segon semestre les llistes a Lleida continuaran augmentant i que les retallades afectaran també als desplaçaments i als treballadors. Totes aquestes xifres són el resultat de l'aplicació del nou model d'accés a les intervencions quirúrgiques programades.

 

Data de Publicació 06 Octubre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " centres sanitaris , crisi econòmica , Generalitat , Lleida , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.