Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

Creu Roja Lleida inicia els seus cursos sobre temàtica sanitària i social

  • Curs de Lideratge
1 fotos

El Centre de Formació de Creu Roja Lleida inicia el curs 2011-12 amb una àmplia oferta de cursos sobre temàtica sanitària i social. En concret, el proper 19 de setembre, Creu Roja ofereix un curs de Monitor/a de Menjador i, més endavant, el dia 17 d'octubre, s'iniciarà el curs de Vetllador/a Escolar. També a l'octubre hi ha programats dos cursos d'Atenció Sanitària Immediata (Socorrisme i Primers Auxilis), un del dia 3 d'octubre al 16 de novembre (de dilluns a dijous) i del 28 d'octubre fins al 26 de novembre (divendres i dissabtes).

La matriculació s'ha de formalitzar a la seu de Creu Roja Lleida, al carrer Henry Dunant, 1, amb horari de dilluns a dijous de 9.15 a 14 hores i de 16 a 19 hores i divendres de 9.15 a 14 hores. El telèfon d'informació és el 973 27 99 00.

A banda d'aquests cursos, la formació que ha programat Creu Roja Lleida pel 2011-12 inclou cursos de Monitor/a d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil, de Manipulació d'Aliments, d'Agent d'Igualtat; Socorrisme Aquàtic, Utilització del Desfibril·lador Extern Automàtic i de Tècnic en Transport Sanitari, entre altres.

Per altra banda, el passat 1 de setembre es va realitzar una formació en Lideratge per al voluntariat de l'Assemblea Local de Lleida que va comptar amb la participació de 27 persones. Aquesta formació vol millorar les habilitats i competències del voluntariat  per tal de que la seva intervenció  en els diferents projectes que desenvolupen sigui la més adequada. A la formació, de 5 hores de durada, es van treballar els següents aspectes: habilitats  de comunicació, habilitats socials i resolució de conflictes.

Des de la seva creació, el Centre de Formació de Creu Roja Lleida s'ha consolidat com a departament encarregat de l'organització, gestió i coordinació de les activitats formatives de la Institució Humanitària a Lleida, tant a l'àmbit local com provincial. L'any passat, per exemple, es van programar 153 cursos i jornades als quals van assistir-hi 2.449 persones

 

Consulta el programa de cursos fent clic aquí.

 

 

 

 

Data de Publicació 13 Setembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Creu Roja , cursos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.