Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

Indignats i personal sanitari protagonitzen una marxa silenciosa pels passadissos de l'Arnau

Aquesta tarda actuarà Comandante Rock per recolzar la protesta

7 fotos

Una vintena de persones, entre personal sanitari de l'hospital Arnau, del Santamaria i de transport sanitari, i membres del col·lectiu 15M a Lleida van protagonitzar aquest dimecres una marxa silenciosa pels passadissos de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Vestits amb bates de malalts, amb creus de cementiri, amb un ninot amb la cara del conseller de Salut i amb pancartes on es podia llegir frases com "Nosaltres érem pacients en llista d'espera" o "No acomiadaments, mobilitzem-nos!", pretenien així mostrar el seu rebuig a les retallades que la Generalitat vol aplicar en matèria de Salut.

La nit anterior, una vintena de persones d'ambdós col·lectius van acampar als jardins de l'hospital un cop acabada la marxa des de Ricard Vinyes fins als jardins, on hi van assistir un centenar de persones. A Barcelona, van aplegar un miler de participants. Entre altres mesures, exigeixen acabar amb els acomiadaments de personal interí, rebutgen la privatització de la sanitat i demanen que els CAP no deixin d'oferir el servei d'atenció continuada. A més, reclamen la supressió d'alts càrrecs i la disminució de la despesa farmacèutica que, diuen, representa el 51% del total. Ramon Alonso, president de la junta de personal de l'hospital Arnau, va explicar que a hores d'ara, més del 50% dels quiròfans estan tancats, així com 6 llits del servei d'UVI, i que la llista d'espera pel metge especialista és de 6 mesos. Helena Motos, responsable de sanitat de CCOO va mostrar la seva preocupació per la falta de malalts a l'hospital Santamaria, causada per la derivació dels pacients de l'Arnau cap a les seves cases enlloc de traslladar-los al centre hospitalari. A més, va afirmar que els treballadors del Santamaria estant preocupats per l'amenaça d'un ERO.

Continuant amb els actes de protesta, el cantautor Comandante Rock actuarà aquesta tarda al campament, que es preveu indefinit, a banda de celebrar-se també l'assemblea ordinària.

 

 

Data de Publicació 20 Juliol de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , centres sanitaris , moviment indignats , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.