Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

El delegat de Salut visita el CAP d'Alcarràs enmig les protestes per les retallades

L'ambulància d'Alcarràs passarà d'oferir servei les 24h a fer-ho només 10

  • El delegat de Salut, Anotni Mateu, amb l'alcalde, Miquel Serra i el regidor d'Espais Públics
  • El delegat de Salut, Antoni Mateu, parla amb veïns d'Alcarràs contraris a la retallada
  • Serra i el regidor parlant amb els manifestants
5 fotos

El delegat de Salut a Lleida, Antoni Mateu, ha visitat aquest matí el CAP d'Alcarràs per parlar amb el personal sanitari sobre les obres d'ampliació de l'edifici, que han de començar enguany. A l'entrada l'esperaven alguns veïns i membres del comitè d'empresa SSG, SL. per protestar sobre les retallades que afecten al servei d'ambulància de la regió d'Alcarràs que, cal recordar, també dóna cobertura a Torres de Segre i a Soses. D'acord amb aquesta reducció, l'ambulància d'Alcarràs passarà de donar servei les 24 hores a fer-ho només 10. Mateu també s'ha reunit amb l'alcalde alcarrassí, Miquel Serra, i amb el regidor d'Espais Públics, Agustí Cabasés.

"Rebaixes!! Últims dies d'ambulància" o "El poble vol l'ambulància durant tot el dia" és el que es podia llegir a les pancartes penjades fora el CAP. Un cop el delegat ha acabat la visita al centre s'ha reunit amb l'alcalde i amb el regidor, qui han manifestat a Mateu la seva preocupació per la reducció del servei d'ambulància. Serra ha explicat a la revista Altanto!! que els consistoris de Torres, Alcarràs i Soses van fer arribar una carta al delegat demanant un replantejament de la reducció de l'horari del servei, fins al punt de mantenir les 24 hores. A tot això, el delegat ha volgut transmetre un missatge tranquil·litzador als veïns que l'esperaven a fora el CAP i ha dit que "no cal generar alarmes innecessàries" ja que la cobertura seguirà sent la mateixa. Pel que fa al fet que Alcarràs sigui la zona on més es redueix la jornada, Mateu ha argumentat que la proximitat amb Lleida, on hi ha altres ambulàncies, és la principal causant d'aquesta reducció de més d'un 50%.

En aquest sentit, cal recordar que la setmana passada un nen de 5 anys va haver de ser atès pel SEM a les piscines d'Alcarràs amb símptomes de tenir aigua als pulmons. L'ambulància només va necessitar 4 minuts per arribar al lloc dels fets i traslladar a l'infant a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Ara, quan s'apliqui el nou horari, el vehicle vindrà de l'Arnau de Vilanova i, en cas que estigui disponible tenint en compte que a Lleida també afecta la retallada, pot tardar entre 10 i 50 minuts.

El personal sanitari té previst convocar una vaga general a nivell de tot Catalunya pels dies 19, 20, 21 i 22 de juliol.


Full informatiu del Comitè d'empresa SSG, S.L

 

Data de Publicació 07 Juliol de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , CAP Alcarràs , crisi econòmica , Generalitat , obres "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.