Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Podoalcarràs

La tecnologia punta de l'Hospital Clínic de Barcelona, ara al Baix Segrià

4 fotos

La Clínica Podològica PODOALCARRÀS s'ha instal·lat a Alcarràs fa unes setmanes. Al capdavant es troba en Jonathan Dolcet, un jove d'Alcarràs amb una àmplia formació i una llarga trajectòria professional als centres mèdics de més prestigi, com l'Hospital Clínic de Barcelona. A banda de tenir la seva pròpia clínica a Alcarràs, també ofereix els seus serveis al Centre Mèdic Policlínic, PODOLLEIDA, on fins a data d'avui mai havia existit aquest servei. Cal destacar que tots dos centres compten amb la col·laboració de l'equip de podologia de l'esmentat Hospital Clínic.

Les instal·lacions

PODOALCARRÀS, situat al carrer la Bassa nº 60, compta amb unes àmplies i noves instal·lacions per a que l'espera dels seus pacients sigui el més confortable possible. Compta amb els equips d'última generació i la tecnologia punta de l'Hospital Clínic de Barcelona, un centre de referència a nivell estatal en aquesta especialitat.

Les instal·lacions de PODOALCARRÀS donen servei a tot el Baix Segrià i permeten una atenció especialitzada i acurada del pacient. Permet també la cirurgia ambulatòria, evitant així als pacients el desplaçament a la ciutat.

Els serveis de PODOALCARRÀS

La Clínica Podològica PODOALCARRÀS posa a disposició dels seus clients els serveis d'ortopodologia, és a dir, tot allò relacionat amb l'alineament i la correcció de la mala postura amb tot tipus de material ortopèdic. Tracta el peu diabètic, patit per persones diabètiques. Aquestes acaben presentant alteracions en el seu sistema vascular i nerviós que en alguns casos pot arribar a l'amputació del peu. El dolor reumàtic és una altra de les patologies que es poden tractar a PODOALCARRÀS. El dolor a totes les articulacions sovint es pot millorar amb plantilles ortopèdiques.

Una de les especialitats del podòleg Jonathan Dolcet és la podologia esportiva. Els esportistes s'exposen sovint a lesions a causa d'un recolzament o marxa defectuosa. A PODOALCARRÀS es fa un seguiment dels esportistes amb controls, anàlisis i estudis biomecànics de la marxa que precisament són les eines bàsiques a l'hora de prevenir una lesió. De la mateixa manera, s'ofereix el servei de podologia infantil. La forma que pren el peu quan està creixent és determinant pel seu futur. Per això, a PODOALCARRÀS es fa un seguiment al menut per controlar el creixement del peu i que utilitzi el calçat adequat. Tot això sense deixar de banda la podologia geriàtrica. Els problemes més freqüents fan referència a les durícies als peus, a problemes de les ungles, a ferides provocades pel calçat o a les afeccions causades per una mala higiene.

La cirurgia podològica de PODOALCARRÀS permet solucionar patologies de les ungles, de les parts toves, berrugues o quists, així com també es poden tractar els galindons, els dits en martell o en urpa per tal d'incrementar l'èxit del tractament i disminuir el temps de recuperació del pacient.

Quan s'ha d'acudir al podòleg?

Diversos estudis afirmen que el 80% de la població hauria de portar plantilles, en especial els esportistes, els que pateixen de peu diabètic i la gent gran. A la primera visita a PODOALCARRÀS es du a terme una exploració completa amb els aparells i la tecnologia adequada. La prevenció és la part més important per evitar les problemàtiques posteriors.

Pots fer la teva consulta a PODOALCARRÀS al 629 25 99 08.

 

 

Data de Publicació 09 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " empreses , podologia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.