Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

  Diuen que tot entra primer pels ulls, que l'aparença és el primer concepte que arriba al cervell. Una bona estratègia de màrqueting, un bon logotip, una pàgina web visible i en definitiva una imatge global que sigui agradable i capti l'atenció del client és l'eina indispensable per a una empresa. A eidos comunicació ho saben molt bé i no només són especialistes en tot allò que té a veure amb el posicionament i prestigi d'una marca sinó també en la seva creació i difusió.

  Eidos comunicació va néixer l'any 2006 de la mà dels germans Albert i Jordi Cullerés, d'Alcarràs. La seva creació va sorgir per la manca d'uns serveis de comunicació visual a la zona, tant en disseny gràfic com online, que permetés a les empreses ser més competitives i posicionar-se d'una manera sòlida al mercat. Gràcies a l'experiència adquirida al llarg d'aquests anys, eidos comunicació té ara la capacitat d'assessorar i orientar als seus clients d'acord amb les necessitats exactes de cadascú.

  Un equip jove, emprenedor, de qualitat i capaç de reinventar-se en qualsevol moment dóna a tots els clients d'eidos comunicació el toc distintiu que permet al client diferenciar-se de la seva competència.

  Eidos comunicació divideix en 4 grans grups la seva àmplia gamma de serveis, que va des de la confecció d'un fulletó o la impressió de cartells, al disseny d'una pàgina web o fins i tot a la retolació d'un vehicle d'empresa o al marcatge de roba laboral. Es tracta d'ei2 brand, ei2 print, ei2 web i ei2 plott.

   

  Ei2 brand

  Fa referència a tot allò que té a veure amb el disseny estratègic d'una marca: logotips, imatge corporativa, catàlegs, packaging, etiquetatge... Tot per a que la marca tingui personalitat pròpia i sigui visible als ulls del client final.

   

  Ei2 print

  Eidos comunicació ofereix qualsevol tipus d'impressió per l'empresa (catàlegs, tríptics, cartells,...). A més, també compten amb un ampli stock de reclams publicitaris com encenedors, clauers o imants que poden ser la solució perfecta per complementar una bona estratègia de màrqueting o per col·laborar d'una manera visible en un esdeveniment.

   

  Ei2 web

  Les pàgines webs fetes per eidos comunicació destaquen pels tres eixos bàsics que ha de tenir una pàgina d'empresa: funcionalitat, atractiu visual i bon posicionament. No treballen amb un ventall de pàgines sinó que cadascuna està perfectament adaptada i pensada només per aquell client en concret. Poden ser autogestionables, presencials, botigues online, corporatives... Però no n'hi ha prou en fer-la sinó que a més ha de ser visible, ha d'estar ben posicionada en el buscador Google, a Google Adwords, a Facebook, a Twitter... ja que en ser presents a la xarxa no n'hi ha prou. Cal una tasca de publicitat online per tal que el client trobi la pàgina web al primer clic. I a eidos comunicació són punters en aquest aspecte.

  A banda d'això, també ofereixen el servei de hosting i gestió de dominis.

   

  Ei2 plott

  Per acabar d'oferir un servei integral a l'empresa, eidos comunicació compta amb una màquina única a Lleida amb impressió de tintes metal·litzades. És capaç de fer grans impressions com lones publicitàries, rètols, cartells, materials per fires, roll-ups... A ei2 plott també s'hi inclou tot el que fa referència a la impressió de vinils decoratius, cartró ploma, canvas, marcatge de roba laboral, esportiva o d'associacions, penyes... així com també retolació de vehicles.


  En definitiva eidos comunicació és un estudi multidisciplinar que ofereix un servei integral a l'empresa en termes de comunicació visual i noves tecnologies. Perquè una bona imatge és el primer pas per aconseguir un bon client. 

   

   

  Podeu contactar amb eidos comunicació al 973 79 57 31 o a info@eidoscomunicacio.com.

   

   

   

  Data de Publicació 04 Setembre de 2012
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs , empreses "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.