Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Ramon Tomàs es reinventa

L'empresa de construcció es combina ara amb la decoració, la jardineria i les cuines

10 fotos

Després de 4 anys d'estar traspassada, l'empresa de materials per a la construcció Ramon Tomàs, situada a l'avinguda Catalunya 227 d'Alcarràs, ha tornat a les mans del seu creador. I ho ha fet d'una manera molt interessant amb la incorporació de nous serveis aprofitant les àmplies instal·lacions de les que disposa. Així doncs, per tal d'oferir un servei molt més atractiu i en definitiva per facilitar la feina al client oferint un servei integral, Ramon Tomàs té ara també tot tipus de productes relacionats amb la decoració, la jardineria i el món de les cuines. A més, ha instal·lat una zona d'outlet amb articles pel bany a uns preus molt rebaixats.

Per tal d'oferir un servei de cuines de qualitat i amb la màxima professionalitat, Ramon Tomàs treballa ara amb Torres Art Moble, de Torres de Segre, una empresa amb més de 13 anys d'experiència en el món de la fusta, l'ebenisteria i les cuines. Transporten una idea a la realitat i la converteixen en fusta: vestidors, mobles, taules, cadires, portes, parquet... a banda d'oferir sofàs, matalassos, tot tipus d'electrodomèstics i tots els treballs relacionats amb la cuina.


Decoració i jardineria

La nova secció de decogarden de Ramon Tomàs inclou una àmplia varietat de lots destinats a convertir els espais interiors i exteriors en entorns acollidors, agradables i amb frescor.

En decoració es pot trobar tot tipus de mobiliari per a jardí, des de taules i cadires de tot tipus, passant per armaris, estanteries, hamaques, pèrgoles, figures, tanques, jardineres,... d'altra banda, també tenen a la venta un estoc de flors de temporada, que serveixen per donar el toc de naturalitat al jardí. 

Per a espais més grans, disposen d'un ampli assortit de fonts, a més de barbacoes, piscines ecològiques, estanys i testos de totes les mides, colors i materials. 

El gran avantatge és que Ramon Tomàs ofereix el servei de disseny d'espai, pel qual compta amb un equip de professionals. Així doncs, un cop acceptat el disseny serà la mateixa empresa Ramon Tomàs qui vindrà a portar i instal·lar el material adquirit.

 

El món de les cuines

Amb la incorporació de Torres Art Moble, Ramon Tomàs compta amb el servei de cuines, que complementa el servei de materials per a la construcció. Electrodomèstics de totes les marques i gammes, a banda de tot tipus de materials per confeccionar la cuina més adient a cada llar són les claus de Torres Art Moble. I també en aquest cas, ofereixen el disseny en 3 dimensions per a que el client vegi exactament com quedarà la seva cuina un cop acabada.

 

Banys al millor preu

La zona outlet de bany permet al client obtenir materials de primera qualitat a preus que arriben fins al 50% de descompte. Aquests productes corresponen a una liquidació d'estocs que està duent a terme l'empresa per tal d'ampliar encara més la zona d'exposició de cuines i banys. Per un altre costat, ofereixen lots de temporada amb preus molt econòmics i importants rebaixes.

 

Pistes de Pàdel

A més de totes aquestes novetats, a les instal·lacions de Ramon Tomàs també s'hi pot practicar l'esport amb les 4 pistes de pàdel que han construït recentment. Una oportunitat per passar una jornada lúdica i saludable tot fent exercici físic.


Servei personalitzat i de qualitat

Tot i tractar-se d'una empresa de dimensions considerables i de serveis propis d'una empresa gran, Ramon Tomàs ha conservat l'esperit amb el qual s'ha consolidat al llarg d'aquests anys: el tracte personalitzat i proper destinat a satisfer al màxim les necessitats dels seus clients.

 

Data de Publicació 24 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.