Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Noves instal·lacions a Podolleida

El podòleg d'Alcarràs disposa de nous aparells que li permeten fer un diagnòstic més precís

5 fotos

El servei de podologia PODOLLEIDA, al Centre Mèdic Policlínic de Lleida, ha estrenat recentment una nova consulta més gran i amb més material i aparells podològics. Al capdavant hi ha l'alcarrassí Jonathan Dolcet, també de PODOALCARRÀS, un podòleg que destaca per la seva àmplia formació i experiència al costat dels centres de més prestigi, com l'Hospital Clínic de Barcelona.

PODOLLEIDA ha incorporat a la seva consulta maquinària específica que disposa de la tecnologia més avançada. La plataforma de pressió i la cinta de córrer permeten valorar la forma de caminar de les persones i la seva posició, tant en estat estàtic, dinàmic com corrent. A més, l'experiència d'en Jonathan Dolcet li permet aplicar les tècniques més avantguardistes, les mateixes que s'apliquen als jugadors d'elit. També disposa d'un monitor de grans dimensions que li permet explicar al pacient de forma clara i entenedora l'anàlisi podològic que porta a terme.
Les àmplies instal·lacions sumat al tracte personalitzat, fan que l'estada a PODOLLEIDA i a PODOALCARRÀS sigui com a casa.

 

PODOLLEIDA I PODOALCARRÀS

Ambdós centres són especialistes en el tractament podològic d'esportistes, sovint els que més pateixen de les problemàtiques derivades del peu. No obstant això, els centres PODOLLEIDA i PODOALCARRÀS ofereixen tot tipus de servei relacionat amb el peu: ortopodologia, peu diabètic, dolor reumàtic i podologia esportiva, infantil i geriàtrica. També efectua cirurgia ambulatòria als dos centres, tot i que si es tracta d'altres tipus de cirurgia, l'operació s'efectua a la Clínica Montserrat de Lleida gràcies a un conveni que té amb el centre. Com a novetat, incorpora la cirurgia MIS, anomenada Cirurgia Mínima Invasiva que tracta patologies com els galindons amb anestèsia local, sense cicatrius i amb un postoperatori indolor. 

 

Servei de Fisioteràpia

Igual que passa amb la Clínica de PODOALCARRÀS, PODOLLEIDA disposa del servei de fisioteràpia de la mà del diplomat Claudi Dolcet.  Les patologies de la columna vertebral, la fisioteràpia esportiva, el massatge terapèutic, les patologies de les persones de la tercera edat i treballar amb la prevenció són els serveis bàsics que ofereix.

 

Presents a la Cursa dels Bombers

El serveis de podologia de PODOALCARRÀS i PODOLLEIDA estaran present a la Cursa dels Bombers de Lleida, que tindrà lloc el proper 18 de març, tal i com ja hi van ser en l'edició de Barcelona.

 

Data de Publicació 26 Febrer de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , empreses , Lleida , podologia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.