Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Multicentre Sauret

Amb més de 100 anys d'experiència donen servei tant a vehicles industrials com a turismes amb un excel·lent servei

5 fotos

Grup Sauret, amb més de 100 anys d'experiència, s'ha consolidat com un dels grups de referència a la comarca dins el seu sector. L'objectiu de Grup Sauret és oferir al client un servei complert i de qualitat per al seu vehicle, ja sigui particular o industrial.

La marca Sauret va néixer a finals de l'any 1800 a la Plaça de l'Església d'Alcarràs i es dedicava a ferrar mules. Amb els anys, i després de l'aparició del tractor, el negoci es va anar estenent a pneumàtics, remolcs i arreus. Fins i tot avui dia encara podem trobar pels carrers del poble algun remolc fet amb fusta i ferros. El següent pas va ser la mecànica ràpida de cotxes, amb recanvis d'amortidors, canvis d'oli, pneumàtics, etc., sense deixar de banda els vehicles industrials. Després va ampliar el seu mercat i va obrir el taller de pneumàtics i mecànica ràpida LE MANS a la ciutat de Lleida. Finalment, l'any 2006 va traslladar els serveis de mecànica ràpida d'Alcarràs a les actuals instal·lacions ubicades a la Crta. de Vallmanya tot tancant el cercle de les necessitats de l'automòbil. incorporant treballs de carrosseria i pintura, mecànica i manteniment en general i electrònica.

Avui dia, Grup Sauret es composa de tres línies de negoci. Multicentre Sauret, Pneumàtics Le Mans i Tallers Sauret.

Entre els serveis que ofereix Multicentre Sauret trobem un servei integral per l'automòbil, des de la reparació i l'electrònica fins al manteniment, sempre recolzat per la marca CONFORT AUTO. Les àmplies instal·lacions permeten dedicar un espai exclusivament a la carrosseria i pintura del vehicle. A més, també disposa dels serveis més quotidians com la gasolinera Bon Àrea a uns preus de mercat molt avantatjosos i diversos rentadors, un d'ells per a vehicles industrials, on també s'ofereix el servei de neteja d'interiors. Tot sembla més confortable si el temps d'espera es pot esgotar en una cafeteria incorporada al mateix espai o en el minisupermercat amb tot tipus d'accessoris per l'automòbil. En definitiva, Multicentre Sauret s'ha consolidat com el centre comercial de l'automòbil.

Pneumàtics Le Mans, situat al Passeig de Ronda de la capital del Segrià, ofereix el serveis de mecànica ràpida i pneumàtics. L'objectiu és arribar a oferir l'ampli ventall que actualment posseeix Multicentre Sauret i que els seus clients de Lleida gaudeixin dels serveis sense necessitat de desplaçar-se fins Alcarràs.

Per últim, Tallers Sauret continua oferint tot tipus de reparació i manteniment de vehicles industrials i de maquinària agrícola. L'essència dels inicis del Grup Sauret continua vigent en aquest taller, oferint als seus clients tota mena de treballs industrials de ferro, soldadura i arranjament d'arreus.

A tot això cal afegir que el Grup Sauret disposa d'un servei de 24 hores d'assistència en carretera per garantir així la tranquil·litat i comoditat del seus clients.

Multicentre Sauret, a més d'oferir preus econòmics gràcies al grup CONFORT AUTO, posseeix una ISO de qualitat i un certificat del Centre de Saragossa de carrosseria i pintura. Les seves perspectives de futur són ampliar els serveis d'electrònica que actualment ofereix i millorar l'atenció al conductor i al públic en general amb la construcció d'un nou espai de recepció.

En resum, Grup Sauret ha evolucionat conjuntament amb el sector de l'automoció tenint en compte sempre la qualitat del servei i la satisfacció del client.

 

Data de Publicació 20 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " empreses , Taller "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.