Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Hípica Alcarràs

L'aliança entre l'home i el cavall genera valors tan importants com el respecte i la responsabilitat

1 fotos

Tornem a la rutina. Les vacances d'estiu ja s'han acabat i els més menuts i menudes tornen a l'escola amb energies renovades per aprendre de totes les matèries. Les activitats d'estiu com els casals han tancat les seves portes i ara arriba l'hora de decidir quina activitat extraescolar farà el nostre fill.

Són molts els beneficis que els experts asseguren que aporta muntar a cavall. Si bé, ja és prou coneguda la teràpia amb cavalls per a persones que pateixen algun tipus de discapacitat física o psíquica, també ho és l'aprenentatge i el contacte continu amb aquests animals de grans dimensions.

És per aquest motiu que el centre Hípica Alcarràs ofereix cursos de preiniciació per a alumnes de 6 a 12 anys coincidint amb el calendari escolar i amb preus realment econòmics.

El primer contacte

A través de Hípica Alcarràs, els diversos alumnes aprendran la història del cavall, les parts del seu cos, el seu caràcter i altres aspectes que els permetran conèixer millor aquests animals. Un cop assimilats els coneixements més necessaris, els alumnes podran entrar en contacte amb l'animal creant una simbiosi que sol entén qui ho viu. Tot això en un entorn allunyat de la rutina, l'estrès i en ple contacte amb la naturalesa.

De l'equitació se'n desprenen valors tan importants pels qui estan en edat de creixement i de descobrir noves sensacions com el respecte envers al cavall i als animals en general, la disciplina que comporta, la responsabilitat de saber-lo tractar o la serenitat a l'hora de muntar-lo, entre d'altres. 

Els alumnes descobriran que el cavall no és només un animal gran que l'acariciem quan fan acte de presència a les festes del poble, sinó que és un ésser viu capaç de generar multitud de sensacions, totes elles enriquidores i incomparables, emmarcades en un entorn natural com a font de pau i tranquil·litat. 

Una activitat enriquidora

Les activitats extraescolars sovint giren entorn a l'aprenentatge. A Hípica Alcarràs també apostem per l'educació dels més menuts, però no només per la formació acadèmica estricta, sinó per l'aprenentatge de valors, de sensacions i d'emocions que permetin als més menuts estimular-se com a persones. Alhora, pot esdevenir una activitat compartida en l'àmbit familiar i una font de bones vibracions.

Data de Publicació 18 Octubre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , animals , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.