Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Podoalcarràs té ara servei de fisioteràpia

Claudi Dolcet, d'Alcarràs, s'incorpora a la Clínica Podològica d'en Jonathan Doclet

4 fotos

La Clínica Podològica PODOALCARRÀS ha incorporat recentment als seus serveis de podologia personalitzada la fisioteràpia. Per fer-ho, compta amb la professionalitat i l'experiència d'en Claudi Dolcet, un jove d'Alcarràs que, entre altres llocs, ha treballat de fisioterapeuta al futbol base del RCD Espanyol.

Així doncs, PODOALCARRÀS, a més d'oferir els serveis relacionats amb la podologia, ara el pacient hi trobarà també resposta a les problemàtiques pròpies dels serveis de fisioteràpia, com són les patologies de la columna vertebral, els tractaments de fisioteràpia esportiva, el massatge terapèutic o la fisioteràpia geriàtrica.

La fisioteràpia a PODOALCARRÀS

Les patologies més freqüents per les quals es pot acudir a PODOALCARRÀS són les relacionades amb la columna vertebral. Degut a males postures, sedentarisme o a esforços inadequats poden aparèixer la lumbàlgia, les contractures musculars, la ciàtica o la cervicàlgia. En aquest sentit, és important acudir al fisioterapeuta quan notem molèsties, per evitar així que el dolor es perllongui i s'aguditzi.

La fisioteràpia esportiva és un altre dels serveis que podem trobar a la Clínica Podològica d'Alcarràs. I és que cada cop la població practica més esport, es té més culte al cos i es busca la qualitat de vida amb exercici regular. No cal que siguem esportistes d'elit per tenir una contractura muscular, sobrecàrregues o ruptures fibril·lars. La prevenció en aquest tipus de malalties és també molt important. Els nens que fan esport de forma continuada durant l'etapa de creixement també és convenient que visitin el fisioterapeuta per evitar una possible descompensació entre els músculs i els ossos, igual que qui es prepara per fer un esforç físic considerable com podria ser una cursa o unes oposicions. Per últim, la readaptació esportiva després d'una temporada sense fer exercici, com podria ser per una culpa d'una lesió, també ha d'estar supervisat pel professional.

El massatge terapèutic és una tècnica que utilitza el fisioterapeuta, tot i que no és l'única. Per fer-lo bé, és important que es conegui l'anatomia, ja que sinó, podria ser contraproduent.

Per últim, les persones de la tercera edat acostumen a ser pacients del fisioterapeuta per diverses raons com les traumatològiques causades per una fractura o pròtesi, per problemes neurològics com un ictus, afeccions respiratòries o impotències funcionals derivades d'un llarg període sense activitat com podria ser un ingrés. El treball fisioterapèutic amb aquest col·lectiu, com comentava en Claudi a aquesta revista, és millorar-ne la qualitat de vida per tal que puguin adquirir més autonomia.

Una àmplia experiència

Cal destacar que a banda de ser Diplomat en Fisioteràpia, en Claudi Dolcet ha treballat en diversos centres de rehabilitació de Barcelona i Lleida i ha estat el fisioterapeuta del futbol base del RCD Espanyol. Disposa d'una àmplia formació complementària en embenats neuromusculars, és especialista en l'avaluació i el tractament de les extremitats superiors i ha participat en diverses jornades de traumatologia. A banda de tot això, recentment ha iniciat els estudis d'osteopatia.

El servei de fisioteràpia de PODOALCARRÀS que ofereix en Claudi Dolcet es basa en un tractament individual, personalitzat i privat destinat a millorar la qualitat de vida del pacient.

 

Data de Publicació 28 Juliol de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , fisioteràpia , podologia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.