Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

L'Escola Sant Jaume a través del temps

6 fotos

L'Associació de Dones Baix Segre de La Granja d'Escarp va organitzar una exposició de fotografies que feien un repàs de la història de l'escola Sant Jaume de la vila des dels anys 1920 fins al 1978. Sota el títol Temps d'Escola, les membres de l'entitat van anar recopilant prèviament les imatges que alguns encara conservaven per reunir-les totes juntes i confeccionar aquesta bonica mostra, la qual es podia visitar durant els dies de la Festa Major de Sant Sebastià.

Les fotografies estaven agrupades per etapes: monarquia i república, els nens de la postguerra, els anys del franquisme, els anys seixanta i transició i democràcia. La iniciativa va ser tot un èxit, fins i tot hi van acudir veïns d'altres pobles curiosos per veure alguna cara coneguda i recordar vells temps.

L'Associació de Dones Baix Segre vol agrair la col·laboració de la gent que va cedir les seves fotografies i que posteriorment, elles mateixes van ampliar per a que es veiessin millor. Comenten que, fins i tot, alguns acudien cada tarda a veure la mostra i cada vegada tenien coses diferents a explicar dels seus temps d'escola.

Cal destacar que no és el primer cop que les dones de La Granja organitzen una exposició de fotos antigues, ja ho van fer fa fa dos anys amb un tema dedicat al món de la dona. L'experiència és tan positiva que animen a altres col·lectius a fer-ho, de la mateixa manera que elles mateixes ja es plantegen tornar a repetir.

 

Data de Publicació 31 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " associacions de dones , centres educatius , exposicions , La Granja d'Escarp "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.