Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

El SEPC organitza un seminari sobre llengua, cultura i país

1 fotos

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans Universitat de Lleida, el SEPC, organitza unes jornades sobre llengua, cultura i país que tindran lloc els propers dimecres i dijous, 23, 24, 30 i 31 de març. A través d'aquestes jornades es vol donar a conèixer la realitat sociocultural dels Països Catalans, així com posar-ne de manifest la seva existència.

En aquest sentit, les jornades comptaran amb la presència de l'historiador Abel Caldera; el filòleg i professor de la UdL, Aitor Carrera; Jordi Esteban, membre de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua; l'historiador i escriptor Ramon Usall; i Cesck Freixas, cantautor. Les jornades conclouran amb el visionat del documental Més enllà del mur que exposa l'experiència d'una brigada de músics catalans a Palestina de la qual en va formar part Cesk Freixas.

Totes les sessions són obertes al públic i els estudiants que ho vulguin poden inscriure's al departament de geografia o sociologia a fi d'obtenir 2 Crèdits de Lliure elecció. Amb iniciatives com aquestes el SEPC possibilita un model formatiu diferent, creat i pensat pels mateixos estudiants sobre temàtiques poc presents als plans d'estudi que generen interès, treballant així per un model educatiu català, públic, popular i de qualitat, eixos principals del treball del sindicat.

Una vegada més doncs, el SEPC vol posar de manifest la unitat de la llengua davant agressions que creuen tant flagrants com les sentències del TS contra el model educatiu del Principat o el tancament de repetidors de TV3 al País Valencià. Així mateix, també vol posar de manifest la necessitat de seguir treballant per l'alliberament nacional en el marc territorial dels Països Catalans.

 

Per veure el programa fes clic aquí.

 

Data de Publicació 21 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Lleida , sindicats d'estudiants , xerrades culturals "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.